Sund Kost >> Sunde Måltider

Tre Æbler om Dagen for at Tabe sig

Skrevet af William McCoy; Opdateret November 27, 2018

Du har måske læst "et æble om dagen holder lægen væk" rim som en ungdom. At øge din apple indtag til tre frugter om dagen, kan tilbyde sundhedsmæssige fordele og potentielt hjælpe med vægttab, men forvent ikke pounds til at smelte væk, bare fordi din apple forbrug.

Forstå Dine Kalorier

Hvis du planlægger at tabe sig, er forståelsen af forholdet mellem de kalorier, din krop har brug for energi og kalorier, du indtager gennem mad og drikke kan hjælpe dig med at finde succes. Vægttab sker der, når dit indtag af kalorier er mindre end din kalorie forbrænding. Kost kan bidrage til, at din evne til at sætte din krop i denne såkaldte kalorie underskud, men æbler har ingen direkte uafgjort for at hjælpe dig med at nå denne tilstand.

Æbler Før Hvert Måltid

Mellemmåltider på en rå æble før hvert måltid er ikke bare fylde dig op. Æbler er fyldt med fibre, som er fyld, men fiber og polyphenoler i rå æbler også fodre de gode bakterier i tarmen. Mange overvægtige mennesker har en ubalance mellem deres sunde og usunde tarm bakterier, som kan bidrage til inflammation. Inflammation er en risikofaktor for fedme. En sund tarm er også mindre tilbøjelige til at opleve alvorlig sult veer, som kan hjælpe med at holde dig fra at overspise. Granny Smith æbler indeholder det højeste beløb af polyfenoler, men de er nødt til at blive spist rå, for at få det fulde udbytte.

En Kilde til Fiber

Ud over deres potentielle rolle i vægttab, fiber, æbler, der er gavnlige. Det kan forebygge hjertesygdomme, begrænse din risiko for diabetes og lindre forstoppelse. Voksne bør få mindst 25 gram fibre om dagen, og tre mellemstore æbler give tæt på 15 gram fiber. Æbler er også en værdifuld kilde til mineraler og vitaminer, såsom calcium, kalium og vitamin A og C.

Overvej Din Samlede Kost

Det er umuligt at overse, at det at spise tre æbler om dagen øger din kalorie indtagelse. En mellemstor apple med sin hud har omkring 95 kalorier, hvilket betyder, at spise tre af disse frugter vil øge dit kalorieindtag med næsten 300 kalorier. Disse ekstra kalorier vil ikke hjælpe dig med at tabe, medmindre de faktisk kan føre dig til at spise mindre måltider eller springe dessert. For eksempel, hvis du spiser en 95-kalorie apple før middag, men at spare 300 kalorier ved at springe dessert, apple spiller en positiv rolle i dit forsøg på at tabe sig.

Om Forfatteren

Toronto-baserede journalist William McCoy har skrevet siden 1997, har specialiseret sig i emner som sport, ernæring og sundhed. Han fungerer som Studio ' s sports-og fritidsaktiviteter afsnit ekspert. McCoy er et journalistisk uddannet fra Ryerson University.

ADVERT

Mest populære