Sund Kost >> Sunde Måltider

Ting at holde øje med, Mens du Tager Protein Pulver

Skrevet af Carly Schuna; Opdateret: November 19, 2018

For de fleste mennesker, at proteinpulver ikke giver nogen alvorlige sundhedsmæssige risici, og kan faktisk være en fordel, at fremme en bedre kropssammensætning og reduceret risiko faktorer for metaboliske sygdomme. Der er sundhedsmæssige risici forbundet med indtagelse af nogen form for protein supplement, men især hvis du bruger den i overskud eller som en erstatning for en varieret kost.

Toksin Spor

I 2010, "Consumer Reports" udgivet resultaterne af en test af 15 forskellige typer af protein drikkevarer. Ifølge testresultaterne, at alle de 15 drikkevarer indeholdt spor af tungmetaller som bly, kviksølv, arsen og cadmium. De spormængder var ikke stort nok til at skade mennesker i single-portioner af protein drikkevarer, men i store doser, disse giftstoffer kan midlertidigt eller permanent skade dine lunger, knogler, nyrer, lever, mave-system eller det centrale nervesystem.

Vægtøgning

Protein pulver er ikke kalorie-fri, og hvis du begynder at drikke protein shakes på toppen af din almindelige kost, er det muligt at få uønskede vægt, når du ikke opveje de ekstra kalorier med motion. En protein shake lavet med et scoop af vallepulver, en banan og 1 kop fedtfattig mælk indeholder ca 335 kalorier. Det betyder, at hvis du drikker en shake lavet med de ingredienser, der er endnu en dag, og de kalorier, der vil tilføje op til næsten et pund af vægtøgning hver 1 1/2 uger. Og mens protein pulver ikke bidrage til at stimulere muskelvækst, kan du få fat i stedet, hvis du ikke regelmæssigt praksis styrketræning.

Sundhed Bivirkninger

I henhold til "Mænds Fitness" magasin, store doser af valle protein pulver er forbundet med bivirkninger, herunder mave ubehag, træthed, og hovedpine. Desuden, hvis du får en stor portion af protein i din kost fra kosttilskud, kan du udvikle næringsstoffer over tid. Selv om de fleste protein pulvere indeholder en bred vifte af tilsat vitaminer og mineraler, MD Anderson Cancer Center rapporterer, at befæstet kosttilskud kan ikke matche den ernæringsmæssige værdi af hele fødevarer, som giver større immunologiske fordele fra naturligt beskyttende stoffer som antioxidanter og fytonæringsstoffer.

For Meget Protein

Ifølge Physicians Committee for Responsible Medicine, flertallet af Amerikanere allerede får mere end det dobbelte af den mængde protein, de har brug for uden at bruge kosttilskud. Hvis drikke protein shakes sætter dig i den position, der i væsentlig grad overstiger mængden af de næringsstoffer, din krop kræver, er din risiko for sundhedsmæssige betingelser såsom nyresten, nyre-sygdomme, kræft og knogleskørhed øges. Før du foretager protein pulver en klassiker af din kost, få godkendelse fra din læge.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

ADVERT

Mest populære