Sund Kost >> Sunde Måltider

Ting at Bruge Jorden På Muskatnød

Skrevet af Judy Wilson; Opdateret 09 December, 2018

Stødt muskatnød, en brun-farvet krydderi, øger mange fødevarer med sin fyldige smag. Utallige opskrifter og retter det i kombination med andre krydderier som kanel, nelliker og ingefær. Det er mere almindeligt at bruge muskatnød i sæsonbetonede retter i løbet af efteråret og vinteren, selvom du kan helt sikkert nyde det hele året rundt, hvis du kan få din kreativitet på. Hvis det er muligt, skal du bruge stødt muskatnød, der har været dyrket økologisk. Opbevar det på et køligt, tørt sted, væk fra varme og lys.

Grøntsager

Muskatnød er ikke bare til dessert opskrifter. Du kan også bruge det på en sådan grøntsager som søde kartofler, røde kartofler, gulerødder, græskar, vinter squash, kål, broccoli, blomkål og spinat. Sammen med muskatnød, tilføje et klap af smør, olivenolie eller kokosolie til vegetabilsk for en intens og smagfuld kombination.

Frugt

Frugt smager og ser vidunderlig helt af sig selv, og stødt muskatnød skydes op både smag og visuelle appel. Drys muskatnød på rå eller kogte æbler, bananer, ferskner, nektariner, pærer, ananas eller mango. Skære op flere frugter til at gøre en blandet frugtsalat, støvet frugt med muskatnød, og presse lidt frisk citron jævnt på fad.

Morgenmad

Morgenmad fødevarer, behøver ikke at blive serveret kun i morgen. De kan være et måltid, uanset hvad tid det er. Hjælp stødt muskatnød på dem i høj grad forbedrer deres smag. Drys muskatnød over toppen af quiche, røræg, omeletter, pandekager, fransk toast og morgenmad bagværk som muffins. Gøre det, når maden er varm og frisk kogt eller bagt, så muskatnød siver ind i skålen. En anden velsmagende mulighed er at drys stødt muskatnød ud i en skål med varmt havregryn, quinoa eller andre morgenmadsprodukter.

Desserter

Stødt muskatnød går godt ikke bare i dessert opskrifter, men også på dem, efter de er bagt. Frugt tærter, kager, creme og cookies er alle gode kandidater. Drys muskatnød jævnt over dessert snart efter du har taget det ud af ovnen. På denne måde, muskatnød, vil blive bedre integreret i skålen, snarere end det pulver, der sidder mere løst på toppen af fadet. Ved hjælp af muskatnød på denne måde på desserter kan måske endda give dig mulighed for at reducere mængden af sukker eller andet sødemiddel, du medtager, når du skal lave din dessert, fordi muskatnød tilføjer en sød smag smag alle sine egne.

Drikkevarer

Du kan tilføje et særligt twist til forskellige drikkevarer ved overbrusning lidt stødt muskatnød på dem. Muskatnød giver et kick at et krus eller kop varm kaffe, varm chokolade, varm te, eggnog eller cider. Du behøver ikke at måle -- bare forsigtigt tilføje til smagen. For endnu mere smag, drys stødt kanel eller kakao, pulveriseret i din drink sammen med muskatnød.

Om Forfatteren

Judy Wilson har du skriver og redigerer ekspertise inden for sundhed, teknologi, kæledyr, virksomhed og rejser. Hun har bidraget til USAToday.com, SFGate.com og en lang række andre publikationer. Wilson fik en Bachelor i journalistik og massekommunikation fra University of North Carolina i Chapel Hill, hvor hun afsluttede Mini-Medical School.

ADVERT

Mest populære