Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er det Bedste at Drikke, hvis Du Forsøger at Tabe i Vægt?

Skrevet af William McCoy; Opdateret juli 20, 2017

Når du forsøger at tabe sig, hver kalorie du putter i din krop sager. Mange drikkevarer kan øge dit kalorieindtag for at gøre vægttab en udfordring, men at vælge vandet giver uvurderlig hjælp i dit vægttab mission. Selv om begrebet "bedste" drik er i høj grad subjektiv, er det umuligt at give rabat på de mange sundhedsmæssige fordele af vand.

Vægttab og Kalorier

At tabe vægt er resultatet af at opbygge et godt forhold mellem de kalorier du forbruger-og dem, din krop forbruger for energi. For vægttab til at finde sted, skal der overstiger det tidligere. Vil du tabe 1 kilo fedt på expending 3,500 flere kalorier, end du forbrænder. En fælles tilgang til vægttab er at reducere dit indtag af kalorier. I denne situation, høj-kalorie produkter, der er særligt skadelige, fordi de hurtigt fylde din dag med tildeling af kalorier.

En Nul-Kalorie Valg

Vand ikke indeholder nogen kalorier, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om det gør du overskrider dit kalorieindtag mål. Drikkevarer såsom sodavand, juice og flavored kaffe, ved sammenligning, kan tilføje hundredvis af kalorier til dit indtag i løbet af dagen. Hvis du ikke delvis smagen af vand, et par dråber citron eller lime saft give drikken smag samtidig øge dens brændværdi kun minimalt.

Hvor Meget at Drikke

Hvis du inkluderer motion i dit vægttab plan, drikkevand bliver endnu mere vigtigt, da det erstatter den væske, du mister gennem sved. At drikke vand før, under og efter din træning kan mindske din risiko for dehydrering. Voksne mænd bør få omkring 3.7 liter vand om dagen, mens voksne kvinder bør få 2.7 liter om dagen, ifølge Institute of Medicine. Disse to beløb, der svarer til omkring 15 kopper og 11 kopper, henholdsvis.

Fordelene ved Vandet

Drikkevand er mere end en måde at undgå at øge dit kalorieindtag. Denne vigtige drik har mange sundhedsmæssige fordele, herunder regulering af kroppens temperatur og smøring af leddene. Disse fordele er især nyttigt, hvis du træner i et forsøg på at tabe sig. Vand hjælper også til at fjerne kroppens affald gennem vandladning og afføring. Fokus på drikkevand hele dagen. En simpel metode er at foretage en flaske med dig for at sikre, at du hele tiden med at drikke.

Om Forfatteren

Toronto-baserede journalist William McCoy har skrevet siden 1997, har specialiseret sig i emner som sport, ernæring og sundhed. Han fungerer som Studio ' s sports-og fritidsaktiviteter afsnit ekspert. McCoy er et journalistisk uddannet fra Ryerson University.

Foto Credits

  • Siri Stafford/Digital Vision/Getty Images
ADVERT

Mest populære