Sund Kost >> Kost

Er Der Ingen Fare for at Fjerne Alle Kulhydrater?

At skære alle kulhydrater fra din kost vil sætte dig på den hurtige vej til underernæring. Sammen med protein og fedt, kulhydrater er en af de vigtigste makronæringsstoffer som kroppen har brug for hver dag i rigelige mængder. I virkeligheden, McKinley Health Center rapporterer, at du har brug for flere kulhydrater i din kost end andre makronæringsstoffer. For din sundhed, glemme trendy kostvaner, der stærkt begrænser kulhydrater, og i stedet fokusere på at indarbejde sunde kulhydrat kilder i en velafbalanceret kost.

Hvorfor Du Har Brug For Kulhydrater

Kulhydrater er kroppens vigtigste brændstof kilde, som giver energi til din hjerne, muskler og organer. Kulhydrater er nemt omdannes til glucose, en type sukker, der giver umiddelbar energi. Ubrugte kulhydrater omdannes til glykogen, som dine muskler og lever store for energi senere. Ud over energi, du har brug for kulhydrater for en sund fordøjelse og regelmæssig afføring. Fiber er en form for kulhydrat, der holder "vvs" fungerer effektivt, og er også forbundet med bedre hjerte-kar-sundhed.

Low-Carb Farer

På kort sigt, at fjerne kulhydrater fra din kost kan forårsage forstoppelse, maveproblemer, hovedpine, svimmelhed og udmattelse, i henhold til MayoClinic.com. Klinikken site også rapporter om at spise færre end 20 gram kulhydrater om dagen kan forårsage ketose, der opstår, når din krop er tvunget til at forbrænde fedt for at få adgang til den energi, den normalt får fra kulhydrater. Ketose kan forårsage dårlig ånde og mental træthed. Fordi ingen langsigtet forskning eksisterer endnu, eksperter ikke kender omfanget af skader, der kan opstå efter flere år med low-carb slankekure.

Kulhydrat Krav

2010 Dietary Guidelines for Americans anbefaler at få mellem 45 og 65 procent af den samlede kalorier fra kulhydrater. At følge disse retningslinjer, en 2,000 kalorie diæt bør indeholde 225 325 gram kulhydrater om dagen, i alt 900 til 1.300 kalorier. Selv på en lav carb kost, du bør holde sig inden for dette interval. Hertil kommer, Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler tidskrævende 14 gram fibre for hver 1.000 kalorier du spiser. I modsætning til de fleste kulhydrater, fibre byder på meget få kalorier, fordi din krop ikke kan bryde det ned.

Valg Af Sunde Kulhydrater

Snarere end at skære alle kulhydrater, fjerne raffinerede kulhydrater fra din kost og erstatter dem med hele, naturlige kilder. Raffinerede produkter såsom hvidt brød og sukker er sparsom i næringsstoffer og fibre, så vælg hele hvede produkter, brune ris, havregryn, frugt og grøntsager i stedet. Disse hele fødevarer indeholder flere vitaminer, mineraler og fytokemikalier, som er sunde stoffer, der kommer fra planter. Som en bonus, fiber i disse whole foods gør dem mere fylde end deres raffinerede kolleger, hvilket resulterer i øget appetit kontrol.

Om Forfatteren

Nina K. er en Los Angeles-baserede journalist, som er blevet offentliggjort af USAToday.com, Fitday.com Sund levevis Magasin, Økologisk Myndighed og mange andre print og web-publikationer. Hun har en filosofi-grad fra University of Colorado og en journalistik certifikat fra UCLA.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære