Sund Kost >> Kost

Er Der Kulhydrater i Chorizo?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret 07 December, 2018

Chorizo er en type pølse, der anvendes i spansk, portugisisk og latinamerikanske køkken. Det er oftest lavet med svinekød og kommer i en række variationer, og nogle saltede, og nogle rå, afhængigt af oprindelsesland. Chorizo kun indeholder en meget lille mængde af kulhydrater, da det primært består af kød og krydderier, hverken som indeholder mange kulhydrater.

Kulhydrater

Kulhydrater giver din krop brændstof, herunder glukose, hvilken type brændstof, der foretrækkes af dit nervesystem og hjerne. De tre typer af kulhydrater er sukker, stivelse og fibre. Din krop bruger enzymer til at nedbryde stivelse ned til sukker under fordøjelsen, men det kan ikke nedbryde de obligationer, der er til at fordøje fibre. Men fiber støtte fordøjelsesprocessen og har en række sundhedsmæssige fordele, herunder at reducere din risiko for forstoppelse og hjertesygdomme.

Chorizo Kulhydrat Indhold

Kalorier i chorizo er for det meste fra fedt og protein. Hver 4-tommer link af chorizo indeholder 23 gram fedt, 14 gram protein og 1 gram kulhydrat. Chorizo er kun omkring 3 procent kulhydrater. Kulhydrat i chorizo er i form af stivelse, da det ikke indeholder nogen fiber-eller sukkerindhold.

Fedt og Natrium

Chorizo er højt fedt indhold gør det høj i kalorier, med hver 4-tommer link, der indeholder 273 kalorier. Chorizo er også meget høj i natrium, der indeholder 741 milligram per 4-tommer link. Dette er 32 til 49 procent af den anbefalede daglige natrium grænse på 1.500 til 2.300 mg.

Bruger

Fjern kogt, stegt chorizo fra sin beklædning og smuldre det før madlavning. Helbredt chorizo kan være skæres i skiver og spises som det er eller hakket og kogt i retter. Tilsæt begge typer af chorizo til røræg, hash browns, hjem, pommes frites, ris, pasta, supper, frikadeller eller pizzaer til at øge spice niveau og tilføje smag og protein.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære