Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er Velsmagende og Sunde Ting til at Blandes Med Havregryn?

Skrevet af Molly McAdams; Opdateret: November 19, 2018

Havregryn er en sund fødevare, der kan altid bruge et løft af smag fra add-ins, såsom frugt, nødder og yoghurt. Når du tilføjer velsmagende og sunde ingredienser til havregryn, behøver du ikke nødt til at blande i usunde ingredienser som tabel sukker, for at gøre det smager bedre. Mange af de ingredienser, som du kan tilføje til havregryn er de samme som dem, du kan tilføje til morgenmadsprodukter. Sunde tilføjelser hjælpe med at gøre en skål med havregryn i en ernæringsmæssigt afbalanceret måltid.

Yoghurt

Den syrlige smag af lowfat eller fedtfri almindelig eller frugt-flavored yoghurt hjælper med at skære blandness havregryn. Yoghurt tilføjer protein og calcium til blanding af næringsstoffer, der leveres af havregryn. Start med bare en skefuld yoghurt, derefter blandes i mere at jakkesæt din egen smag.

Mælk eller modermælkserstatning

Lowfat mælk er et sundt supplement til havregryn, der, ligesom yoghurt, tilføjer protein og calcium. Hvis du ikke bruger mælkeprodukter eller du blot ønsker at prøve en nondairy over til havregryn, prøv befæstede soja mik, ris, mælk eller mandel mælk, som alle leverer den samme og nogle gange flere næringsstoffer end mejeriprodukter mælk.

Frisk Frugt

Bananer, jordbær, blåbær, hindbær, brombær, mango, melon, æbler, ferskner og pærer er alle sunde og lækre frugter, som du kan blandes med havregryn for ekstra sødme. De fleste frugter er rige på C-vitamin, fibre og andre vigtige næringsstoffer. Hvis du ikke har frisk frugt på hånden, erstatning frosset.

Tørret Frugt

Prøv at tilføje rosiner, tørrede tranebær, tørrede blåbær, hakkede tørrede abrikoser og svesker. For mere sødme, tilsættes hakkede tørrede dadler eller figner. Disse tørret frugt er sundere end sukker, fordi de tilføjer en lidt mere fiber til din morgenmad skål, sammen med små mængder af vitaminer og mineraler. Sukker tilføjer intet mere end kalorier.

Nødder og Frø

Mandler, valnødder, solsikkekerner, græskarkerner, formalet hørfrø og andre nødder og frø tilføje jordagtig smag og lidt knas til en skål havregryn. Nødder og frø tilføje protein, fibre, og sunde olier til din havregryn. Ristningen nødder og frø øger deres smag. Til ristet brød, nødder eller frø, placere dem på en tør stegepande over medium-lav varme. Rør jævnligt i flere minutter, eller indtil de bliver duftende og let ristet omkring kanterne. Fjern nødder eller frø fra skillet til en plade eller et skærebræt til at køle. Hvis du efterlader dem i den varme stegepande, vil de fortsætte med at toast og kunne brænde.

Korn

Du kan også blande andre korn, såsom quinoa, amaranth, knækket hvede eller spelt, og korn-produkter, f.eks hvedekim, hvedeklid, eller endda ekstra havre, klid, med havregryn. Tilføjelse af andre kornsorter tilføjer mere protein, vitaminer og mineraler. Afhængigt form af havre, du bruger, type af korn, du ønsker at tilføje, kan du være i stand til at tilberede de to kerner sammen. Tjek etiketten retninger for at se, om madlavning gange ligner. Hvis ikke, kog korn, der hver for sig og bland dem sammen før servering. Rør i hvedekim eller klid på ethvert tidspunkt under madlavning eller efter madlavning havregryn.

Krydderier

Søde krydderier som kanel, muskatnød og pumpkin pie krydderi er velsmagende tilføjelser, der går en lang vej til at forbedre smagen af havregryn uden at tilføje nogen kalorier eller fedt. Krydderier også blandes med frugt, nødder, frø og andre tilføjelser.

Om Forfatteren

Molly McAdams er en forfatter, der bor i New York City. Hun har dækket sundhed og livsstil i forskellige print og online publishers siden 1989. Hun har en Master of Science grad i ernæring.

ADVERT

Mest populære