Sund Kost >> Sunde Måltider

Søde Cravings på Ketogen Diæt

Skrevet af Mike Samuels; Opdateret 12 December 2018

Ketogen kost indeholder meget lidt i vejen for kulhydrater, men masser af fedt og protein. Selvom det startede ud som en metode til at kontrollere barndom epilepsi, kost blev introduceret til mainstream som en vægt tab strategi på grund af sin evne til at efterligne den metaboliske effekter af sult kost, skriver Lyle McDonald i "Ketogen Diæt." Når følgende ketogen diæt, kan du godt opleve søde cravings. For at opretholde overholdelsen af, at det er afgørende, behøver du ikke bukke under for sukker, men synes, at lav-carb måder at tilfredsstille disse cravings i stedet.

Sweet Treat Regler

Mens ketogen diæt er en meget low-carb diæt, er det ikke et nul-carb diæt. Typisk ketogen kost giver dig mulighed for at forbruge op til 50 gram kulhydrater om dagen, bemærker ernæringsekspert Dr. Mike Roussell. Derfor, forudsat, hvad du spiser for at helbrede din søde trang passer ind i din daglige carb tildeling, du er OK. Husk dog, at der er andre fødevarer, du spiser hver dag -- såsom grøntsager, frugt og mejeriprodukter -- vil også indeholder kulhydrater. Det er derfor omhyggeligt spore dit carb indtag på en keto plan er afgørende.

Fokus på Frugt

Visse frugter som bananer, tropisk frugt og tørret frugt er høj i kulhydrater, så er et no-no på keto. Andre, såsom bær, indeholder meget lidt kulhydrat. Christy Anderson Brekken på Oregon State University tyder på en hindbær frosne yoghurt, tilberedt af hindbær, græsk yoghurt, dobbelt fløde, kanel og vanilje. Blåbær is, lavet med blåbær, tunge piskefløde og sødmælk, også virker. Alternativt kan tjene bær på deres egne, enten friske eller frosne, eller med nogle sødemiddel og fløde.

Pick af Pandekager

Hvis du troede, pandekager, der var off-menuen på en ketogen diæt, så tro om igen. Snarere end den traditionelle mel, æg og mælk blandes, skal du bruge protein pulver, mandel mælk, æg eller æggehvider og lidt bagepulver til at lave en dej. Dette er din grundlæggende mix, som du kan tilføje low-carb frugter, hakkede nødder, peanut butter, eller en frosting, som er tilberedt med fløde, ost og mere protein pulver.

Fantastisk Avocado

Avocado er ikke bare en kilde til sunde fedtstoffer-det kan også bruges i desserter. En avocado budding er forholdsvis enkelt at gøre-bare kombinere en moden avocado med kakao pulver, en lille mængde af kokosolie eller valnød olie, en håndfuld revet kokosnød og nogle vanille aroma i en blender og blitz. Ligesom pandekager, du kan justere dette ved hjælp af forskellige low-carb ingredienser, eller at placere den i fryseren til at lave en is.

Beskæftiger Sig Med Cravings

En ketogen diæt, kan godt være helt forskellig fra din nuværende kost, hvis du er vant til en høj-kulhydrat, høj-sukker indtag, med masser af søde fødevarer. Det kan godt tage lidt tid at tilpasse sig og oplever søde cravings er helt normal. Andre måder at håndtere dem omfatter tygge sukkerfrit tyggegummi, at have en sukker-frie jello gryde eller drikke aromatiseret vand og te.

Keto Med Forsigtighed

Før du starter en ketogen diæt, bør du rådføre dig med din læge, og igen, hvis du føler dig utilpas på ethvert tidspunkt i løbet af kosten. Som følge af en keto planen indebærer en begrænsning af en række fødevarer grupper, det er ikke den mest afbalancerede tilgang. American Academy of Nutrition and Dietetics ikke støtter en ketogen kost, eller enhver anden form for kost, der markedsføres som et quick fix, eller der skaber uholdbare spisevaner.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

ADVERT

Mest populære