Sund Kost >> Kost

Hvordan man Overlever den Første Uge Uden Gluten

Når du er på en gluten-fri kost, dine symptomer vil gå væk, som skal hjælpe med at motivere dig til at fortsætte med at undgå gluten. Det kan være svært at begynde en gluten-fri kost, siden så mange fødevarer, der indeholder gluten, men du kan tage skridt til at gøre overgangen lettere.

Rydde Ud I Dit Køkken

Når du begynder på en gluten-fri kost, rydde ud i dit køkken. Slippe af fødevarer, du ikke længere er i stand til at spise, og grundigt at rense dit køkken apparater. Må ikke forårsage krydskontaminering ved hjælp af den samme køkken værktøjer til fødevarer, der indeholder gluten, og dem, der er gluten-fri, såsom brødrister ovne. At der kun er gluten-fri fødevarer i huset kan gøre krydskontaminering lettere at undgå, og at fjerne fødevarer, der ikke er gluten-fri, kan det begrænse fristelsen til at spise noget, du ikke burde.

Sociale Situationer

Hvis du går til en social begivenhed, i en vens hus, kan du overveje at bringe en skål for at dele, at det er sikkert for dig at spise. Så du er garanteret at have noget, som du kan spise. Når spise ud, bære en liste over alle de ingredienser, der indeholder gluten, så du kan tjekke med kokken, før du bestiller mad. Mange fødevarer, der indeholder gluten, og kornsorter der indeholder gluten, har flere navne, så leder du efter hvede, byg og rug på ingrediens lister er ikke nok. Hvede kan også kaldes spelt, bulgur, graham, durum, farina, semulje og kamut, og modificerede fødevarer stivelse, vegetabilsk protein, malt, emulgatorer og karamel aroma kan indeholde gluten.

Alternativer til Foretrukne Fødevarer

En af de sværeste ting ved at starte en ny kost er bange for, at du ikke vil være i stand til at spise dine livretter. Mere og mere gluten-fri fødevarer bliver til rådighed hele tiden, hvilket gør det lettere at finde glutenfri alternativer til de fødevarer, du elsker. Se i glutenfri del af din købmand, og søg efter glutenfri opskrifter online. At eksperimentere med de forskellige muligheder vil hjælpe dig med at finde en, der virker for dig. Vel vidende, at du ikke er nødt til at give op din foretrukne fødevarer vil gøre det lettere at holde med din gluten-fri kost.

Måltid Planlægning

Hele, uforarbejdede fødevarer, som ikke indeholder korn, såsom friske eller frosne frugter og grøntsager, nødder, frø, æg og kød er sikkert at spise på en gluten-fri kost. At basere dine måltider omkring disse fødevarer kan gøre det lettere at planlægge din kost, mens du er ved at vænne sig til de typer af korn og forarbejdede fødevarer, du kan spise. Vælg korn produkter, der indeholder gluten-free-label til runde ud af dine måltider og tilfredsstille enhver trang til korn. At tale med en registreret diætist kan hjælpe dig med at komme i gang og sikre, at du får nok af de essentielle næringsstoffer på din nye kost.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære