Sund Kost >> Ernæring

Supplere en Protein Shake til Morgenmad Hjælpe Dig med at Tabe Vægt?

Skrevet af Jill Corleone, RDN, LD; Opdateret November 21, 2018

Når det kommer til at miste vægt, protein lige kan hjælpe med at holde dig fuld længere, som bistår i muskel opbevaring og give dit stofskifte et lille løft. Så, ja, til supplering af en protein shake til morgenmad kan hjælpe dig med at tabe vægt. Men, ud over bare at bytte din skål af korn til en høj-protein shake, kan du nødt til at foretage et par ændringer til din kost for at nå dit vægt mål.

Tip

Udskiftning af din morgenmad med en høj-protein shake kan hjælpe dig med at tabe vægt, hvis du også følger et sundt, fornuftigt, lav-kalorie kost resten af dagen.

Protein Shake til Morgenmad

En af de mest vanskelige aspekter af enhver kost plan, uanset om du forsøger at tabe sig eller spise bedre, er at vide, hvad de skal spise og hvor meget. At drikke en protein shake til morgenmad finder, at stress væk. Pre-anrettede, på forhånd planlagt måltid hjælper dig med at holde styr på morgenmad, som kan være den kick-start, du har brug for at holde fast i din plan og tabe vægt.

Protein og Vægttab

Vægttab er ikke let, hvilket er hvorfor det er vigtigt at finde strategier, der arbejde for dig. Tilføjelse af en høj-protein shake til morgenmad, kan være lige den ting, der sætter dig op for succes. Den høj-protein-ryst ikke kun lindrer stress af, hvad de skal spise, men kan også hjælpe med at holde sulten væk og give dit stofskifte et lille løft. I henhold til 2015 artikel publiceret i American Journal of Clinical Nutrition, at få 25 til 30 gram protein i et måltid kan hjælpe med at kontrollere appetitten og gør det nemmere for dig at holde fast i dit vægttab plan. Protein har også en lidt mere energi at fordøje, hvilket betyder, at det brænder flere kalorier i løbet af fordøjelsen og hjælper dig med at vedligeholde muskler, som du taber fedt, som kan hjælpe med at forhindre den metaboliske afmatning, der ofte opstår under et vægttab.

Tæl Kalorier

Mens en høj-protein shake til morgenmad kan hjælpe dig med at kontrollere kalorier og bremse din appetit, kan det ikke gøre dig meget godt i vægt-tab-afdeling, hvis du ender med at overspise til dine andre måltider. Kalorier tæller, uanset hvornår du spiser dem. At tabe vægt, du har brug for at kontrollere kalorier til frokost og middag. Hvis du ikke har styr på, hvad din maksimale kalorieindtag bør være, vægttab, skal du tale med din læge eller rådføre sig med en registreret diætist. Generelt, de fleste mennesker kan tabe sig ved at holde fast i et program på 1.200 til 1.800 kalorier dagligt, afhængigt af alder, køn, aktivitetsniveau og kropsstørrelse.

Resten af Din Dag

Du har morgenmad dækket, men du kan kæmpe med, hvad de skal spise til frokost og aftensmad til at tabe vægt. Et sundt vægttab kost er fyldt med en bred vifte af nærende, lavt kalorieindhold fødevarer, såsom frugt, grøntsager, fuldkorn og sunde kilder til protein. Til frokost kan du nyde en kalkun sandwich på hele hvede brød med vegetabilske suppe eller blandede grøntsager toppet med grillet laks og snittede mandler. Til middag, holde det simpelt med kogt kylling, ristede kartofler og dampet broccoli eller en veggie tofu røre steger med lo mein eller brune ris. Mellemmåltider er en vigtig del af en sund vægt tab plan, og frugt, grøntsager, yoghurt eller hele korn crackers med at træffe gode valg.

Om Forfatteren

Jill Corleone er en registreret diætist og sundhed coach, som har været at skrive og dele hendes kærlighed til mad, ernæring og sundhed med alle, der vil lytte i næsten 20 år. Hendes arbejde har været omtalt på Huffington Post, Diabetes Self-Management og Arbejder Mor.

ADVERT

Mest populære