Sund Kost >> Kost

Foreslået Kalorie Tæller for Kvinder

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D., Opdateret i December 27, 2018

Antallet af kalorier, du spiser hver dag, der bestemmer, hvor meget du vejer, og din kropsvægt bestemmer dit kalorie behov. Kvinder har brug for færre kalorier hver dag, end mænd; de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010 anslår, at de fleste kvinder har brug for på 1.600 2.400 kalorier, mens mænd kræver 2.000 til 3.000 kalorier hver dag for sund vægt vedligeholdelse. Individualiseret kalorie behov for kvinder, der er baseret på deres kropsvægt og fysisk aktivitetsniveau.

Vægttab

I henhold til Vægt Kontrol, Information, Netværk, omkring 64 procent af de AMERIKANSKE kvinder er enten overvægtige eller fede. Kvinder, der vejer mere, end de ville gerne kan drage fordel af forbruge 1.000 og 1.600 af kalorier per dag for sikkert at tabe sig, ifølge det AMERIKANSKE Department of Health og Human Services. Overvægtige eller svært overvægtige kvinder, der forsøger at bevæge sig i retning af en sundere kropsvægt har brug for omkring 10 kalorier per pund af deres ideelle kropsvægt hver dag, ifølge Washington State University. For eksempel, en kvinde med en ideel kropsvægt på 125 pounds kan tabe sig spise om 1,250 kalorier per dag.

Ikke-Aktive Kvinder

Kvinder, der er stillesiddende kan opretholde deres kropsvægt, ved at forbruge omkring 1.600 og 2.000 kalorier om dagen, i henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010. Mere specifikt, ikke-aktive kvinder har brug for 13 kalorier per pund kropsvægt hver dag, ifølge Harvard Medical School. For eksempel, en stillesiddende 127-pund kvinde har brug for cirka 1,651 kalorier hver dag for vægt vedligeholdelse. Yngre kvinder generelt har brug for flere kalorier end kvinder over 50 år, da stofskiftet falder med alderen.

Moderat Aktive Kvinder

Kvinder, der er moderat aktive, eller udøve svarer til at gå 1,5 til 3 miles per dag, har brug for omkring 1.800 til 2.200 kalorier, ifølge USDA. Baseret på Harvard Medical School og University of Washington kalorieindhold retningslinjer, moderat aktive kvinder har brug for 15 til 16 kalorier per pund kropsvægt hver dag for vægt vedligeholdelse. For eksempel, en 127-pund moderat aktive kvinde har brug for cirka 1,905 at 2,032 kalorier hver dag for at bevare sin vægt.

Almindelige Motionister

Aktive kvinder er dem, der udøver det svarer til at gå mere end 3 km om dagen, i henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010. Disse retningslinjer vurderer, at aktive kvinder har brug for 2,000 til 2400 kalorier om dagen for at opretholde en sund vægt. Mere specifikt, Harvard Medical School rapporter om, at kvinder, der motionerer regelmæssigt på en kraftig intensitet nødt 18 kalorier pr pund legemsvægt hver dag. Derfor 127-pund kvinde har brug for cirka 2,286 kalorier om dagen for at vedligeholde sin vægt. Kvinder atleter, der deltager i anstrengende træning, der varer mere end 1 time sandsynligvis kræve yderligere kalorier. North Carolina State University, der rapporterer, at atleter, der forsøger at opbygge muskelmasse har brug for 24 til 27 kalorier pr pund legemsvægt hver dag.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære