Sund Kost >> Ernæring

Erstatning for Collard Greens

Skrevet af Lana Billings-Smith; Opdateret: 06 December, 2018

Fyldt med næringsstoffer, collard greens er et mørke, bladgrøntsager grønne grøntsager, der var historisk forbundet med det Sydlige køkken, men er nu meget der forbruges i hele Nordamerika. Collard greens har en række sundhedsmæssige fordele, og kan let findes i supermarkeder og markeder. I tilfælde af at de ikke er til rådighed, men andre bladgrøntsager grønne alternativer også give en masse af de ernæringsmæssige fordele.

Hurtig Madlavning Grønkål

Grønkål gør det til en simpel erstatning for collard greens, fordi den hårdere, krøllede, grønne blade af denne plante er af samme konsistens og smag til collards. "Den Kondenserede Encyclopedia of Healing Fødevarer", hedder det, grønkål er lidt mindre tolerante over for høje temperaturer end collard greens, så bladene lave mere hurtigt-en fordel, hvis du er på kort tid. Grønkål er også en smule mere bitter smag, men det er stadig en kilde med mange næringsstoffer-herunder vitamin C og A -- samt at være lav i kalorier. En 1-cup servering af hakket grønkål indeholder 33 kalorier, mens det samme 1-cup, der tjener størrelsen af hakkede collards har 12 kalorier.

Bud Spinat

Mildere i smagen end collard greens og mere mørt, spinat er en nem-at-finde-collard greens alternativ. Let tilgængelige som baby spinat eller som bundter af større blade, spinat indeholder mere folinsyre end collard greens, med 58 mikrogram per 1-cup, der tjener i forhold til 46 mikrogram per 1-cup, der tjener hakkede collards. Spinat er også lavere i kalorier, der kun indeholder 7 kalorier pr 1-cup, der tjener. På grund af ømhed i de blade, spinat kokke endnu hurtigere end grønkål gør.

Lav-Cal Chard

Delikat i smagen, chard kan bruges som en erstatning for collards, som det kan modstå lange tilberedningstider, selv om denne grøntsag kokke meget hurtigere end collards gøre. Ifølge "Nordvest Vegetariske Kogebog" chard er en god kilde til vitamin A, C og K, idet den også giver en god mængde af magnesium og kalium per portion. Som spinat, 1 kop servering af chard indeholder 7 kalorier.

Leder af Kål

I modsætning til de andre grøntsager, der er anført, kål er oftest solgt som hoveder, ikke klaser. Som med de andre grøntsager, kål blade kan bruges hele eller hakkede. Kål er normalt spises rå eller kogt, og det kan modstå lange tilberedningstider, hvilket gør det til et godt alternativ, hvis dit collard greens var beregnet til en suppe eller gryderet. En 1-cup servering af kål indeholder kun 22 kalorier per portion.

Om Forfatteren

Lana Billings-Smith har været at skrive professionelt siden 1997. Hun har været offentliggjort i "Montreal Gazette" og "National Post." Hun er også underviser i og holder foredrag ved McGill University. En certificeret personlig træner, hun har en Bachelor of Arts med en specialisering i leisure sciences og en mindre i terapeutiske rekreation.

ADVERT

Mest populære