Sund Kost >> Ernæring

Hvordan at Erstatte Kandiseret Ingefær Med tørret Ingefær

Skrevet af Chris Daniels; Opdateret: November 19, 2018

Ingefær er en skarp krydderi, der bruges ofte i Asiatiske retter. Medicinsk, ingefær, rod kan reducere kvalme, køresyge og svimmelhed, og reducere symptomerne på arthritis som en anti-inflammatorisk, ifølge University of Maryland Medical Center. Nogle opskrifter kan ringe til kandiseret ingefær, der er blevet tørret og konserveret med sukker. Erstatning stødt ingefær til kandiseret ingefær til at få smag og fordele af ingefær rod uden tilsat sukker.

Udskift 1/2 kop hakkede, kandiseret ingefær 1 tsk stødt ingefær pulver. Kandiseret ingefær indeholder en stor mængde vand og fibre, der tilføjer bulk. Ingefær pulver, der er tørret og har en mere koncentreret smag.

Tilsæt sukker eller andet sødemiddel til at smage, hvis du ønsker opskriften til fortsat at være sød. Du kan overveje at tilføje stevia eller sucralose, hvis du ønsker helt at undgå sukker helt. Andre valgmuligheder omfatter en lille mængde af honning eller agave nektar.

Erstatte den tabte hovedparten af kandiseret ingefær, hvis det bidrog til heft af din opskrift. For eksempel, cookies, der formodes at indeholde kandiseret ingefær kan være mindre materielle og ikke holder godt sammen, hvis du udskifter pulveriseret ingefær alene. Du kan erstatte hovedparten med revet gulerødder, æbler, eller hakkede nødder.

Tip

Brug frisk ingefær pulver, der ikke klumpe sig sammen. Selvom pulveriserede krydderier holde bedre end friske dem op, de taber de flygtige komponenter med tiden og blive gammel. Typisk, krydderier har en levetid på omkring et år.

Advarsel

Tal med din læge, før du bruger ingefær for supplerende eller alternativ medicin formål.

Om Forfatteren

Chris Daniels dækker fremskridt i ernæring og fitness online. Daniels har mange certificeringer og uddannelser, der dækker menneskers sundhed, ernæring og sport performance. En ivrig cyklist, vægtløfter, og svømmer, Daniels har oplevet rejse trænings-og i den rolle både som en atlet og coach.

ADVERT

Mest populære