Sund Kost >> Ernæring

Hvordan til at Stoppe med Sukker-Cravings Naturligt

Selv om det kan synes sød, sukker, er noget, men. At spise for meget sukker kan bidrage til vægtøgning, udvikling af Type 2-diabetes og øge i caries. Desuden sødemiddel har ingen ernæringsmæssig værdi, og endnu den gennemsnitlige Amerikanske forbruger omkring 160 pounds af det hvert år. Dette kan skyldes, at sukker er potentielt vanedannende egenskaber. Ifølge forskning udført af Princeton University, ophør af sukker kan forårsage udbetalinger og intens cravings. Tage skridt til at stoppe med sukker-cravings naturligvis kan forbedre din sundhed og mindske risikoen for kronisk sygdom.

1

Spis regelmæssigt hele dagen. Når du springer måltider, dit blodsukker falde, og som et resultat, din krop higer efter sukker og raffinerede kulhydrater. At spise i løbet af en time på at vågne op og hver to til tre timer derefter vil hjælpe med at holde dit blodsukker stabilt og din trang til bugten. Vælg protein og fiber-rige fødevarer, såsom fuldkorn, nødder, skinless kyllingebryst eller æg.

2

Undgå raffinerede kulhydrater. Raffinerede kulhydrater som hvidt brød og hvid pasta, forårsage dramatiske pigge og fald i blodsukkeret, som kan føre til sult og sukker trang. Udskift raffinerede kulhydrater, komplekse kulhydrater, som hel-hvede pasta, brune ris, hele korn brød.

3

Udskift raffineret sukker, med naturligt sukker. Når en trang hits, opt for et stykke frugt i stedet for is eller slik. Den naturlige sødme af frugt, vil tilfredsstille dine sukker trang, mens fiber vil hjælpe med at stabilisere dit blodsukker, faldende din sukker trang. Fiber passerer gennem dit tarmsystem ufordøjet, så det ikke skaber pigge i glukose, der er forbundet med raffinerede kulhydrater -- udsving ofte skylden for, vægtøgning og trang.

4

Tage kosttilskud. Visse næringsstoffer, såsom B-vitaminer, zink og C-vitamin, øger produktionen af serotonin, en føler-god kemisk stof i hjernen, der kan hjælpe berolige sukker trang, i henhold til Womentowomen.com. Omega-3 fedtsyrer hjælper med at regulere humør og reducere inflammation, som også kan bremse cravings. Tal med din læge, før du tager nogen kosttilskud.

5

Gå en tur. At spise sukker får din hjerne til at frigive serotonin, som gør, at du føler dig godt. Motion har samme effekt. Gå også tvinger dig til at fokusere på noget andet og giver trang tid til at stilne af. Hvis du normalt tørster dessert efter aftensmaden, så gå efter en 10 minutters gåtur i stedet for at hengive sig.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

Foto Credits

  • George Doyle/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære