Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Stoppe med at Drikke Alkohol og Spise om Natten for at Tabe sig

Du kan ødelægge din kost, hvis du ofte slutte aftenen af med en godnatdrink og en natlig snack-uanset om du vælger chips og is-kold øl, dekadente chokolade og et glas vin eller et par martinier og en skål popcorn. Efter en lang, hård dag, vil du måske føle, at du fortjener disse små nydelser. Men hvis du ikke er forsigtig, de sene nattetimer, nipper og mellemmåltider vil hurtigt overgangen fra en humør-styrke vane i en talje-at udvide vane.

1

Notere ned de grunde, du ønsker at gøre disse ændringer-og derefter lade disse små noter overalt. Skriv dem af med en tør slette markører på dine spejle og lad farverige gule sedler på hver overflade i dit hjem. Disse små mantraer, som ofte vise sig at være en kilde til styrke og inspiration, når du forsøger at ignorere de overskydende pizza i køleskabet.

2

Finde et sundt distraktion. At give op din normale vaner vil ikke være let-især, hvis du keder dig rundt i huset om natten. Handel din sædvanlige natten binging for en sjov hobby eller aktivitet, for at gøre overgangen lettere. Når trangen til at forkæle dig selv strejker, pop i en yoga video, tænder for noget musik og dans dit hjerte ud, tage et skumbad eller ringe til en ven for nogle saftige sladder.

3

Holde det ud af dit hjem. Hvis din foretrukne måde at tilbringe natten er man smager på rødvin og snacking på is, skal du blot holde fristelsen ud af dit køkken. Det kræver en langt større indsats for at ændre ud af din pyjamas og køre til butikken, end det tager at blande ind i køkkenet i din tøfler til lidt forkælelse.

4

Gå til offentligheden med dit løfte. Uanset om du vælger at skrive det på en social media websted, eller blot at tale med dine venner, dele dine planer kan hjælpe dig med at føle sig ansvarlig – og tjene som en kilde til støtte. Del dine succeser, bede for opmuntrende ord, når du har brug for det, og bede dine venner til at konfrontere dig hvis de kan se, at du glider tilbage i dine gamle vaner.

5

Sæt små, nemme at nå mål, som du begynde at dette junk-food-kampe rejse. For eksempel din første mål kunne være at undgå alkohol og om natten mellemmåltider hver dag i en hel uge. Så, gøre dit næste mål for en hel måned.

6

Beløn dig selv, når du nå dine mål-men ikke med mad eller alkohol. Hvis du kan gå en uge uden at bryde dette løfte til dig selv, forkæl dig selv med en ny øvelse tøj eller en sprudlende stykke arm slik. Hvis du udfylder en måned, tage en eftermiddag til at gå vandreture eller svømning med venner. Og når du møder dit vægttab mål, en lille ferie er en mægtig stor belønning.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Bemærk papir
  • Skriveredskaber
  • Tør slet markør

Tip

  • Husk på, at du vil sandsynligvis nødt til at sætte i en smule ekstra arbejde, hvis du søger at tabe sig. Selv om forbedring af din nattetid snacking vaner og undgå alkohol vil helt sikkert hjælpe, vil du tabe de pounds hurtigere, hvis du træffe sunde spisevaner for hele dagen og motion de fleste dage om ugen.

Om Forfatteren

Krista Sheehan er et registreret sygeplejerske og professionel forfatter. Hun arbejder i en neonatal intensive care unit (NICU) og hendes tidligere sygepleje erfaring omfatter geriatri, pulmonale lidelser og hjemmesygepleje. Hendes faglige skrivning arbejder primært fokusere på de emner, der af fysiske sundhed, fitness, ernæring og positive ændringer i livsstil.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære