Sund Kost >> Sunde Måltider

Trin til at Få Vægten

Nogle mennesker finder det vanskeligt at tage på i vægt, især når det kommer til at få lean muskelmasse i stedet for fedt på kroppen. Vægt-kontrol, Information, Netværk rapporterer, at 74 procent af mændene og 64% af kvinder i USA er overvægtige eller fede, men ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, 1 procent for mænd og 2,4 procent af de kvinder, der er klassificeret som undervægtige, hvilket øger deres risiko for sundhedsmæssige problemer. Sund vægtøgning indebærer, at den rigtige kost og motion regime.

Stigning, Kalorier

Lidt øge dit kalorieindtag er afgørende, når det kommer til at tage på i vægt. Ifølge den AMERIKANSKE Anti-Doping Agentur, øge dit indtag af 500 til 1.000 kalorier om dagen, kan hjælpe dig med at få ekstra pounds. Vælg høj-kalorie -, næringsstof-tætte fødevarer som nødder, frø, jordnøddesmør eller avocadoer til at hjælpe med at øge dine kalorier. Hvis du udøve regelmæssigt, og ønsker at få muskler i stedet for fedt på kroppen, Brown University rapporterer, at dine ekstra kalorier skal komme fra kulhydrater-som hele korn-og nogle fra protein, som magert kød, fjerkræ, æg og fedtfattige mejeriprodukter.

Øge Frekvens Måltid

At spise hver eneste par timer er ideel, når det kommer til vægt gevinst. Academy of Nutrition and Dietetics tyder på, at spise fem eller seks små måltider dagligt og indtager en bred vifte af korn, frugter, grøntsager, protein-rige fødevarer og sunde fedtstoffer-ligesom nødder, avocado og olier. Akademiet også anbefales at spise mindst halvdelen af dit samlede kalorieindtag fra kulhydrater, og de vælger et protein-rige fødevarer ved hvert måltid.

Løfte Vægte

Når de forsøger at tage på i vægt, styrketræning -- som vægtløftning-er nøglen til at få lean muskel i stedet for bare at kropsfedt. For de bedste resultater, løfte vægte de fleste af ugens dage og vælge en anden muskel gruppe hver dag. Store muskel grupper omfatter dine ben, arme, ryg, bryst, skuldre og mavemuskler. Hvis du ikke har adgang til et fitnesscenter eller håndvægt vægt, udføre øvelser med din egen kropsvægt som modstand, som pushups, situps, squats og lunges. I henhold til "International Society of Sports Nutrition," folk, der motionerer regelmæssigt har normalt brug for 0.64 at 0.91 gram protein pr pund legemsvægt hver dag.

Se en Læge

Hvis du konstant spiser alle dag, og kan ikke tage på i vægt, er det tid til at se en læge. Visse medicinske tilstande-såsom hyperthyroidisme -- kan gøre det vanskeligt at tage på i vægt, uanset hvor meget du spiser. Hvis du har en thyroidea uorden og søge behandling, vil du have en lettere tid at få vægt.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

  • Photodisc/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære