Sund Kost >> Kost

Trin Aerob Forbrændte Kalorier Per Time

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D., Opdateret i December 27, 2018

Du kan brænde en betydelig mængde af kalorier, der deltager i step-aerobic i en time hver dag. Ifølge Academy of Nutrition and Dietetics, at skabe et kalorie underskud på 500 kalorier om dagen, kan hjælpe dig med at tabe omkring 1 pund per uge. Selv hvis du ikke forsøger at tabe sig, step aerobic kan hjælpe med at øge din styrke og hjerte-kar-udholdenhed og hjælper med til at mindske kropsfedt. Mængden af kalorier du kan forbrænde gør skridt aerobic, afhænger af din kropsvægt og intensitet.

125-Pund Person

En mindre krop forbruger færre kalorier under træning end en der er større. en person, der vejer 125 pounds vil brænde færre kalorier, der udfører step aerobic end en person med en tungere kropsvægt. Ifølge Harvard Medical School, en 125-pund person kan brænde omkring 420 kalorier i en time, gør skridt aerobic på en lav intensitet, mens det samme 125-pund person vil forbrænde op til 600 kalorier per time at udføre step aerobic på en høj intensitet. Ifølge University of Washington, en 125-pund, moderat aktiv person har brug for om 1,875 kalorier hver dag, mens en 125 pund, aktiv person, kræver ca 2,250 kalorier hver dag for at fastholde sin kropsvægt.

155-Pund Person

En 155-pund person kan brænde omkring 520 til 744 kalorier på en time udføre step aerobic afhængig af den intensitet, ifølge Harvard Medical School. Ifølge University of Washington, en moderat aktive, 155 pund person, der forsøger at fastholde sin kropsvægt ville kræve 2,325 kalorier, mens en aktiv person af samme kropsvægt ville nødt om 2,790 kalorier hver dag for at bevare sin vægt. En moderat aktiv eller aktiv 155 pund kvinde forsøger at tabe 1 kilo om ugen skulle om 1,825 at 2,290 kalorier hver dag.

185 Pund Person

Hvis du vejer 185 pund, du kan brænde omkring 622 kalorier, gør skridt aerobic på en lav intensitet, eller brænde omkring 888 kalorier deltage i høj-intensitet step aerobic for en time. En 185 pund, moderat aktiv person skal 2,775 kalorier, mens en aktiv 185 pund person, kræver ca 3,330 kalorier hver dag for at vedligeholde sin nuværende vægt. En 185 pund person, der jævnligt deltager i step-aerobic, og ønsker at tabe sig, kan reducere sine nuværende energi-indtag fra 500 til 1.000 kalorier hver dag for at tabe omkring 1 til 2 pounds per uge.

vs Vand Aerobic

Selv om du kan drastisk øge dit kalorieforbrug ved at gøre step aerobic, deltage i vand aerobic er lettere på dine led. Ifølge Harvard Medical School, vil du forbrænde ca 240 til 356 kalorier per time på at gøre vand aerobic, som er lavere end 420 - 622-kalorieforbrug fra at deltage i en times aerobic-ved en lav intensitet. Men hvis du er overvægtig eller komme fra en skade, startende med vand aerobic kan hjælpe dig med lethed ind i step-aerobic, når din læge giver dig okay.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære