Sund Kost >> Sunde Måltider

Er Damp Pose Grøntsager er Godt for Dig

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret December 20, 2018

Afhængigt af din alder, køn og aktivitetsniveau, du bør indtage mellem fem og ni portioner af frugt og grøntsager hver dag, herunder frugt og grøntsager af en række forskellige farver til at maksimere de næringsstoffer du indtager. Sorter, der damp i posen i køleskab gør det hurtigt og nemt for dig at tilberede dine grøntsager, og de også hjælper med at minimere næringsstof tab.

Sundhedsmæssige Fordele af Damp Pose Grøntsager

Steam pose grøntsager, ligesom andre frosne grøntsager, som normalt er flash-frosne lige efter de er plukket. Dette betyder, at de kan have flere næringsstoffer end friske grøntsager, der har brugt lang tid på at rejse på tværs af landet. Næringsstoffer i damp pose grøntsager omfatter en række væsentlige vitaminer og mineraler samt fibre og fytokemikalier. Disse næringsstoffer hjælpe til at sænke din risiko for en række sundhedsmæssige betingelser, herunder forhøjet kolesterol, højt blodtryk, hjertesygdomme, slagtilfælde, vision problemer, fedme og kræft.

Fordele Dampende

Mikrobølgeovn kogning og dampning er både sunde måder at tilberede grøntsager til at forebygge næringsstof tab. Madlavning uden tilsat vand hjælper med at opretholde en vand-opløselige vitaminer, såsom vitamin C og B-vitaminer, der ellers leeched i kogevandet. Disse vitaminer er også varmefølsomme, så de hurtig tilberedningstid af damp-in-the-pose grøntsager bidrage til at begrænse mængden af næringsstoffer, der er tabt. Du får de mest sundhedsmæssige fordele fra grøntsager, når du forbereder dem uden tilsat mættet fedt eller salt.

Forurenende stoffer

Har du sandsynligvis ikke behøver at bekymre dig om BPA komme ind i din mad på grund af kogning af grøntsager i en plastik pose. "God Husholdning", der sendes prøver af en række typer af plast beholdere, herunder en type mikrobølgeovn damp taske, til et laboratorium til afprøvning. Laboratoriet fandt, at de fleste ikke indeholder phthalater eller BPA, og dem, der gjorde indeholde små mængder BPA ikke overføre dette kemikalie, at den mad, der blev tilberedt i beholderen, selv efter 30 bruger. Steam pose grøntsager er lige så godt for dig som andre frosne grøntsager, som du koge uden for posen.

Bruger

Du kan bruge disse grøntsager på samme måde, som du ville bruge andre frosne grøntsager. Hvis du blot ønsker at varme op en pakke af grøntsager til en side parabol eller hvis du vil lave en skål, der opfordrer til forkogte grøntsager, kan du damp grøntsager i posen. Du kan også åbne posen og lave mad mindre mængder af disse grøntsager som du har brug for dem, ved hjælp af den metode af dit valg.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære