Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Holde Fokus på at Spise Sundt

At spise sundt er noget, de fleste mennesker ønsker at gøre, men det kan være overvældende og svært for nogle at gøre, for på lang sigt. Men der er et par tips, tricks og metoder, der kan hjælpe dig med at holde fokus på sunde spisevaner uden at tilføje ekstra vægt til dit liv.

Føre en Dagbog

Selv om det kan synes som et dumt praksis til nogle, er at skrive ned dine kosten, kan være yderst nyttig. At skrive alt ned, du spiser og drikker kan give ansvarlighed uden at bringe andre personer i billedet. Indtagelse af mad kan dokumenteres, enten før eller efter forbrug, men hvis du gør det, inden du spiser, det kan hjælpe til at bremse overspisning. Der er flere elektroniske metoder til registrering af fødeindtagelse, der også kan bruges, hvis traditionelle journaling er ikke din stil.

Planlægge

Planlægning er nøglen, når du holder dig til en sund kost plan. Mennesker, hovedsageligt mister deres fokus på grund af deres manglende planlægning, som kan gøre dem til at føle sig overvældet. Ved at afsætte tid hver dag til at planlægge måltider og snacks for den næste dag, kan du undgå dette. En ugentlig menu bord er et effektivt redskab til at madplaner. Plotte natlige middage på forhånd kan gøre planlægningen lettere og sunde måltider forbedre " time management. Prepping snacks og frokost i god tid kan også hjælpe dig med at holde fokus og undgå dig fra at spise usunde fødevarer på impuls.

Opbygge et Support System

En persons support system kan have en enorm indflydelse på deres evne til at holde sig til en sund livsstil ændring. Oplysning til familie, venner og kolleger om dit sund kost plan og beder dem om at opmuntre og støtte, kan du hjælpe dig igennem noget svært eller frustrerende øjeblikke. Dette kan også give ansvarlighed, da de fleste måltider bliver spist i overværelse af andre.

Sæt Mål

Fastsættelse af mål kan være yderst gavnligt, når de forsøger at holde fokus. Mål vil bidrage til at øge self-motivation og mindsker risikoen for at spise usundt. Det mest vigtige ting at huske, når du sætte mål er, at målet har til at betyde noget væsentligt at den enkelte. Personlig tilknytning til et mål, vil øge sandsynligheden for, at hun bliver på sporet. Mål bør også være små, opnåelige og realistiske. Dette vil hjælpe med at forhindre udbrændthed og frustration. Når mål er nået, og nye mål sættes til yderligere succes.

Om Forfatteren

Amanda Davis begyndte at skrive i 2010 med arbejde offentliggjort på diverse hjemmesider. Davis er en diætetiske tekniker, der er registreret, personlig træner og fitness instruktør. Hun har erfaring med at arbejde med en bred vifte af aldre, fitness niveauer og medicinske tilstande. Hun har en dual Bachelor of Science i motion videnskab og ernæring fra Appalachian State University og arbejder mod hendes mastergrad i public health. Davis vil være et register berettiget diætist i Maj 2015.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære