Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Sprede Sig Doser af fiskeolie

Fiskeolie er rig på essentielle omega-3 fedtsyrer, som spiller en vigtig rolle i hjernens sundhed og funktion, og kan også hjælpe med at reducere risikoen for hjertesygdomme. Disse sunde fedt findes i fisk, såsom laks, tun, laks og hellefisk, fisk og skaldyr og i nogle vegetabilske og møtrik olier. American Heart Association anbefaler at spise fisk mindst to gange om ugen. Du kan også få din daglige dosis ved at tage kapsel eller flydende kosttilskud.

1

Konsultere din læge om den daglige dosis af fiskeolie, der anbefales til dig. Den anbefalede daglige dosis af omega-3 fedtsyrer er 500 milligram, men hvis du har en hjertesygdom eller andre sygdomme, du kan kræve 1.000 mg eller mere.

2

Tjek etiketten af kosttilskud for at bestemme, hvor meget omega-3 fedtsyrer hver kapsel eller flydende servering af fiskeolie indeholder. Omega-3 fedtsyrer findes i fiskeolie kaldes eicosapentaensyre, eller EPA, og docosahexaensyre, eller DHA. For eksempel en 1.000-mg kapsel med fiskeolie kan indeholde alt 250 mg omega-3 fedtsyrer, som kan være anført som DHA og EPA.

3

Beregne, hvor mange fisk olie kapsler eller flydende doser, du bliver nødt til at tage for at opfylde din anbefalede dosis af omega-3 fedtsyrer. Opdele dosering mellem morgenmad, frokost og middag.

4

Tage din dosis af fiskeolie, lige før eller under måltidet. At tage fisk olie kosttilskud med mad er med til at forhindre bivirkninger såsom ubehagelig eftersmag, halsbrand og maveproblemer.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Fisk olie kosttilskud
  • Vand

Tips

  • Dosering for fiskeolie, der bør være baseret på de mængder af omega-3 fedtsyrer, som de indeholder, ikke er den samlede mængde af fisk olie.
  • Fisk olie kosttilskud er lavet af cod liver olie og andre fiskeolier, og forskellige typer af fisk, olier vil indeholde varierende mængder af omega-3 fedtsyrer.
  • Fisk olie kosttilskud indeholder cirka ni kalorier per gram olie.
  • Kosttilskud er tilgængelige i gelatine-kapsler til fri afbenyttelse for vegansk eller vegetarisk enkeltpersoner.

Advarsler

  • Ifølge University of Maryland Medical Center, omega-3 fedtsyrer kan øge virkningen af over-the-counter og recept blodfortyndende medicin, såsom acetylsalicylsyre, clopedigrel og warfarin. Hvis du tager nogen form for medicin, konsultere din læge, før at tage fisk olie kosttilskud.
  • Hvis du er diabetiker, er det vigtigt at bemærke, at omega-3 fedtsyrer kan øge fasting blod sukker niveauer, som kan påvirke, hvor meget diabetes medicin du skal tage. Konsultere din læge, før at tage fisk olie kosttilskud.

Om Forfatteren

Nadia Haris er et registreret stråling terapeut, der har været at skrive om ernæring for mere end seks år. Hun er ved at færdiggøre sin Master of Science i ernæring med fokus på de ernæringsmæssige behov hos onkologiske patienter.

Foto Credits

  • Billeder.com/AbleStock.com/Getty Images
ADVERT

Mest populære