Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Fremskynde Dit Stofskifte på Kontoret

En hurtig stofskifte kan hjælpe med vægttab og opretholde en sund vægt. Jo hurtigere dit stofskifte, jo hurtigere du vender og fordøje maden, hvilket betyder at du er mere tilbøjelige til at brænde kalorier, du spiser, end at gemme dem. Skrivebord job er berygtet for at være stillesiddende, og en stillesiddende livsstil ikke har tendens til at linke med et højt stofskifte. Med et par enkle tweaks til din daglige rutine, kan du fremskynde dit stofskifte, mens de er på arbejde.

Planlæg Pauser

Mere motion ofte er No. 1 måde at øge din metaboliske sats, noter Rochelle Guldsmed, direktør for Fysiologi Lab ved Columbia University Medical Center. Du vil måske ikke være i stand til at gøre en fuld træning, på kontoret, men har til formål at komme op fra skrivebordet, når en time bare for to til tre minutter og udføre en grundlæggende organ-vægt kredsløb, der indeholder bevæger sig som armbøjninger, lunges og squats. Denne behøver kun at tage to til tre minutter, og du vil føle dig langt mere produktive bagefter.

Øge Dine PÆNE

Non-exercise activity thermogenesis -- normalt forkortet til PÆN -- refererer til nogen kalorier du brænde uden for sport / idræt eller andre motionsaktiviteter. Denne type af øvelse kan synes trivielt, men når du tilføjer det op hele dagen, kan det have en betydelig effekt på dit stofskifte. Øge dine PÆNE ved at tage trappen i stedet for elevatoren, gå til kopimaskinen i stedet for at spørge en kollega til at gå for dig eller kommer til at spørge din chef et spørgsmål i stedet for at maile eller ringe til ham.

Spis Protein-Pakket Snacks

Din Base frokost og eventuelle snacks, du måtte have omkring fødevarer med højt indhold af protein. Din krop brænder flere kalorier på at fordøje protein end de andre næringsstoffer, så din metabolisme er til at arbejde hårdere, ifølge Dr. Darwin Deen på City College i New York. Har en servering af kød, fisk eller fedtfattige mejeriprodukter med frokost og derefter snack på kolde kød, usaltede nødder, hytteost, lav-sukker, yoghurt eller reduceret-fedt ost i løbet af de midmorning og midafternoon lulls.

Fælles Faldgruber Stofskifte

Undgå at falde bytte til nogle af de fælles stofskifte myter. Det er ofte hævdede for eksempel, at visse fødevarer som chili peber og ananas eller drikkevarer, som f.eks grøn te til at fremskynde din metabolisme, men beviserne bag dette er begrænset på det bedste. Ligeledes, spise oftere har nogen fordel for din metaboliske sats, ifølge træner Mike O ' Donnell. At spise oftere er mere tilbøjelige til at føre til overspisning og vægtøgning.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære