Sund Kost >> Ernæring

Natrium Niveauer af Sea Salt Vs. Tabel Salt

Skrevet af Nina K. ; Opdateret November 21, 2018

På trods af den fancy emballage, der er ikke meget ernæringsmæssige forskel mellem havsalt og almindelig bordsalt. Begge er omkring 40 procent natrium, hvilket giver en højde af 2.300 mg natrium per teske. Hvis du søger lav-natrium krydderier til at give smag til din mad, er du bedre tjent med at bruge tørret hvidløg, sort eller rød peber, karry, krydderurter eller salt-gratis krydderi blandinger.

Forskelle

På trods af lige natrium indhold, havsalt og bordsalt har forskellig smag og teksturer. Tabel salt normalt kommer fra underjordiske miner og underkastes yderligere behandling for at fjerne mineraler og urenheder. Producenterne ofte tilføje anti-sammenklumpning agenter til bordsalt, så det hælder jævnt fra din shaker. Havsalt er væsentlige fordampet havvand, og indeholder naturlige spor af andre mineraler, at tilføje farver, teksturer og smag. Desværre, indhold af mineraler er typisk for lav til at tilføje ernæringsmæssige værdi. Tabel salt er normalt beriget med jod, mens sea salt er ofte ikke beriget. Hvis du vælger ikke-iodized salt, spise fødevarer, såsom hvidløg, spinat og sojabønner til at opfylde den daglige voksen jod krav på 1.100 mikrogram.

Havsalt Brug

American Association of Pensioneret Personer, der rådgiver dem, der ser natrium indtag af sæsonen deres mad med havsalt eller kosher salt snarere end standard bordsalt. AARP hævder, at de større krystal størrelsen svarer til en stærkere salt smag, så er du sandsynligvis til at bruge mindre havsalt og opnå de samme resultater, effektivt at reducere natrium.

Natrium Anbefalinger

Mennesker har kun brug for et par hundrede mg natrium dagligt, men de fleste Amerikanere forbruge langt mere end det. Sikker øvre grænse, der er en højde af 2.300 mg natrium per dag, og den nationale gennemsnit er 3,300 milligram per dag. Høj natrium forbrug er forbundet til forhøjet blodtryk, og Centers for Disease Control og Forebyggelse rådgiver Afrikanske Amerikanere, voksne, ældre end 51 år, og alle med diabetes, hypertension eller nyreskader at begrænse natrium til 1.500 mg per dag. CDC anbefaler også at spise kalium rige fødevarer, såsom bananer, bønner og yoghurt til at hjælpe med at afbalancere natrium i kroppen.

Reducere Natrium

En sikker-brand måde at skære ned på natrium er at springe restauranter, drive-thrus og emballeret-mad gangene, og lave mad til dig selv i stedet. De fleste af dine natrium sandsynligvis kommer fra forarbejdede fødevarer, så vælg hele, naturlige fødevarer uden tilsat salt. Frugt og usaltede nødder er typisk natrium-fri, som er usaltet pasta. Bønner, spinat og peberfrugt har kun små mængder af natrium, mens 8 ounce af mælk er omkring 100 mg og hele æg har 80 mg natrium.

Om Forfatteren

Nina K. er en Los Angeles-baserede journalist, som er blevet offentliggjort af USAToday.com, Fitday.com Sund levevis Magasin, Økologisk Myndighed og mange andre print og web-publikationer. Hun har en filosofi-grad fra University of Colorado og en journalistik certifikat fra UCLA.

ADVERT

Mest populære