Sund Kost >> Ernæring

Snacks Høj i Fiber til Småbørn

Tarm sundhed er et fælles anliggende for forældre til småbørn, især når de forsøger at potte træne et barn. Selv om uregelmæssigheder, der er normalt for små børn, kost, kan hjælpe til at forhindre anfald af diarré og forstoppelse. At indarbejde fiber fødevarer i dit barns daglige snacks, er en måde til at afværge uregelmæssigheder og mave problemer. Dit barn kan være på vagt over for helsekost, så gør fiber snacks sjov og inddrage dit barn i forberedelsen.

Anbefalinger

Den Amerikanske Diætetiske Association anbefaler, at børn på 3 år og ældre får deres alder plus 5 gram fibre hver dag. For eksempel, en 3 år gammel, har en daglig kostfibre kravet om 8 gram. Der er ikke etableret retningslinje for småbørn 12 måneder til 2 år gamle. ADA anbefaler, at forældre foder yngre børn, en afbalanceret kost, herunder hele korn korn, frugt og grøntsager uden at bekymre sig om fiber indtagelse.

Typer af Fiber

Der er to forskellige typer af kostfibre -- opløselige og uopløselige. Opløselige fibre bliver til en gel, når det kombineres med vand, og fungerer som en skammel skyllemiddel. Uopløselige fibre bulks op afføring ved at absorbere væske. Opløselige fibre findes i frugt og grøntsager og er generelt lettere at fordøje. Uopløselige fibre findes i hele korn og korn, og som kan forårsage gas og oppustethed i unge børn.

Frugt og Grøntsager

Frugt og grøntsager er nemme snacks og rig på vitaminer, mineraler og opløselige fibre. For børn under 2, kan du nødt til at holde med purerede eller kogte producere. Giv dit barn en portion usødet æblemos eller purerede svesker mellem måltiderne. Ældre børn kan sætte pris på orange kiler, gulerod og selleri pinde eller æble-skiver.

Fuldkorn

Fuldkorn er en vigtig kilde til fiber til småbørn. Give havregryn og andre morgenmadsprodukter til børn, der ikke har tænder, og er for ung til finger food. Passende fiber-snacks / mellemmåltider til ældre børn omfatter kiks, hele hvede brød og tørre korn. Hvis du har en picky æder, så prøv at blande snacks. Bland æblemos med havregryn til at pynte på en ellers kedelig korn.

Servering Størrelser

Børn har ofte mellemmåltider, men du bør være opmærksom på, der serverer størrelser. USDA anbefaler, at 2-årige børn indtager 3 ounce af hele korn, 1 kop grøntsager og 1 kop frugt per dag. Tre-årige børn bør modtage 4 til 5 unser af hele korn, 1 1/2 kopper af grøntsager og 1 kop frugt per dag.

Overvejelser

Småbørn er notorisk vægelsindet om deres kost. Dit barn kan spise tonsvis af grøntsager ene dag og nægter at spise noget, men bananer næste. Forsøge at balancere dit barns kost i løbet af en uge, og du behøver ikke bekymre dig for meget om dag-til-dag uregelmæssigheder. Må ikke give dit barn fiber kosttilskud eller afføring blødgørere, uden at konsultere din sundhedspleje udbyder.

Om Forfatteren

Carolyn Robbins begyndte at skrive i 2006. Hendes arbejde udgør, kan ses på diverse hjemmesider og dækker forskellige emner, herunder neurovidenskab, fysiologi, ernæring og fitness. Robbins er uddannet med en bachelor of science grad i biologi og teologi fra Saint Vincent College.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære