Sund Kost >> Ernæring

Gør Snacking på Natten Gøre Dig tage på i Vægt?

Når du spiser hele dagen ikke nødvendigvis har en effekt på vægtøgning, som vægtkontrol indebærer, at balancen i kalorieindtag og energi-output. Men mange af de usunde vaner omkringliggende natten mellemmåltider-herunder de fødevarer, du tørster natten og forstyrrelser, som tv -- har en tendens til at fremme vægt gevinst. Der er måder at snack i de timer, mellem middag og sengetid uden at kaste en hel dags sund kost.

Snack Valg

Johns Hopkins Medicine bemærker, at mennesker har en tendens til at spise mere fed mad på natten. De fødevarer, som folk beder om natten er højt kalorieindhold snacks som is, chips og andre usunde snacks. Ophobet stress på hele dagen, bidrager væsentligt til, at folk overskydende sult og usunde spisevaner i nat. Disse søde og salte junk fødevarer, er også stærkt vanedannende, hvilket får dig til at spise mere, end du skal. "Nuværende stofmisbrug Anmeldelser", rapporterede i 2011, at fastfood-som deler mange negative ernæringsmæssige egenskaber med junk food, vi spiser om natten-kan være vanedannende i nogle befolkningsgrupper.

Distraktioner

Overspisning ofte sker på grund af forstyrrelser, som at se tv, mens mellemmåltider. Mange mennesker spiser, mens du ser tv i aften, hvilket fører til at forbruge mere, end de er beregnet. Som Johns Hopkins Medicine bemærker, tv-reklamer ofte har til hensigt at få folk til at tørster usund snack fødevarer som godt. Ekstra kalorier indtages hver aften, mens du ser tv tilføje op betydeligt over tid, hvilket resulterer i vægtøgning.

Sunde Snacks

Mellemmåltider før seng behøver ikke at afspore din vægt vedligeholdelse indsats. Hytteost er en nærende natmad, lav i kulhydrater og et højt proteinindhold til at hjælpe med at undertrykke cravings. Hvis du ønsker at fodre din søde tand uden at hengive sig i alt for sukkerholdige godbidder, kan du overveje et par pladser på mindst 70 procent kakao, mørk chokolade. Det vil ikke kun mørk chokolade hjælpe med at styre din sukkertrang, det pakker antioxidanter, som kan hjælpe med at sænke blodtrykket og vedligeholde blodkar sundhed. Prøv at lave fedtindhold eller fedtfrie frozen yoghurt i stedet for opfedning is. En håndfuld nødder er også rige på næringsstoffer, påfyldning og kan ramme plet, når du er på udkig efter en salt snack, hvis du vælger den let saltet række. Watch out for stærkt saltet, olie-brændt eller andre nødder, men da disse kan være så fedende og usunde som andre traditionelle junk fødevarer.

Planlægning & Portioner

Det handler ikke kun om, hvad du spiser en snack, men hvor meget. Snarere end at vente indtil sult hits natten, formulere en handlingsplan på forhånd, så du ikke kan finde dig selv overindulging. Forberede en sund aften snack før tid, og kun portion ud til et passende beløb. Det holder dig fra at bruge dit køleskab som en buffet, når du er på din mest sultne og sårbare. Derudover, så prøv at bedre at styre dagtimerne stress, som kan få dig til at overspise i junkfood om aftenen. Tillad dig selv lejlighedsvis behandler og aflad, så du ikke føler sig fortabt, men at gøre disse undtagelse for natten snacks snarere end reglen.

Om Forfatteren

Alissa Fleck er en medvirkende skribent for flere af fællesskabets aviser i New York City. Hun skriver boganmeldelser for et online-magasin, og er vært for en månedlig læsning-serien. Fleck har også interneret i et litterært agentur og arbejdede som et universitet, undervisningsassistent. Hun har en B. A. i engelsk og en M. F. A. i kreativ skrivning.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære