Sund Kost >> Kost

Snacks til at Hjælpe Børn med at Regulere Afføring

Ved omhyggeligt at udvælge snack fødevarer til dine børn, kan du hjælpe dem med at regulere deres afføring. Vil du ønsker at fokusere på at levere høj-fiber snacks, og sørg for, at dine børn drikker nok væske. Hele fødevarer, såsom frugt og grøntsager, foretage hurtig og nærende snacks med både fiber og vand for at fremme regelmæssig afføring.

Fiber

Fiber absorberer vand i tarmene, blødgøre afføringen og giver dem mulighed for at passere med lethed. Ifølge Institute of Medicine, som rapporteret af Harvard School of Public Health, børn har brug for ca 14 gram fibre for hver 1.000 kalorier de indtager. Børn fra 1 til 3 skal normalt omkring 19 gram fibre om dagen, og dem, der er fra 4 til 8 bør få omkring 25 gram. Fra alderen 9 til 13 år, drenge har brug for 31 gram fiber, mens piger bør få omkring 26 gram. At indarbejde fiber ind snacks kan bidrage til at opfylde dine børns fiber behov.

Frugter

Frugt er en hurtig og nem snack, som er fyldt med vitaminer, mineraler og fibre. Prøv at skære æbler og pærer, cubing meloner eller tilbyde appelsin skiver. Tilføj en sund dip, såsom jordnøddesmør, at gøre snack mere interessant. Prøv topping yoghurt med bær og banan i skiver. Svesker er især en fordel, hvis dit barn er forstoppet. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Alimentary Pharmacology and Therapeutics" i April 2011, svesker er en effektiv behandling til at yde nødhjælp fra mild til moderat forstoppelse.

Grøntsager

Hvis du er på udkig efter en lav-kalorie snack til at holde sulten i skak, indtil næste måltid, grøntsager er en god mulighed. De er høj-fiber fødevarer, der giver essentielle vitaminer, mineraler og antioxidanter til at støtte dine børns vækst og udvikling. Gulerodsstave, skiver peberfrugt og snap ærter er nem-at-spise finger fødevarer, der giver omkring 2 gram kostfibre per portion. Tilbyder en lav-kalorie salat dressing som dip med grøntsager, hvis det er nødvendigt.

Nødder

Snacking på nødder giver fiber nødvendigt at regulere tarme så godt. En 1-ounce servering af mandler giver 3,5 gram fiber, og 1 ounce af pistacienødder eller pekannødder giver 2.7-2.9 gram, i henhold til MayoClinic.com. Nødder har også sunde fedtstoffer og protein er vigtigt, at dine børns sundhed. Men, nødder kan give allergi og udgøre en risiko for kvælning for små børn. Diskretion, når man giver nødder til dine børn.

Hele Korn Snacks

Fuldkorn er en anden nærende og fiber-rige fødevarer for at hjælpe dine børn med at regulere deres afføring. Vælg snacks, såsom hel-hvede engelske muffins, kogte havregryn, hele korn, kiks eller tørt hele korn korn til at øge fiber indtagelse. Sørg også for, at dine børn drikker nok vand, og hvis de ikke, afføring kan blive hårde og tørre i fordøjelseskanalen og forårsage forstoppelse.

Om Forfatteren

Erica Kannall er en registreret diætist og certificeret sundheds/fitness specialist med American College of Sports Medicine. Hun har arbejdet i klinisk ernæring, fællesskab, sundhed, fitness, sundhed, coaching, rådgivning og food service. Hun har en Bachelor of Science i klinisk diætetik og ernæring fra University of Pittsburgh.

Foto Credits

  • Stockbyte/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære