Sund Kost >> Ernæring

Små, Hyppige Måltider Med Protein Og Fiber

En mulighed for at følge et vægttab regime er at spise små, hyppige måltider. Dette mønster hjælper med at nedsætte risikoen for at blive for sulten, og at overspise på et tidspunkt i dag. Når disse måltider er højere indhold af protein og fiber, er de også selv mere tilbøjelige til at holde dig tilfreds længere.

Morgen Måltid

Mange morgenmadsprodukter indeholder en overflod af fiber, hvilket giver mellem 8 og 15 gram per portion. Se på ernæring fakta panel til at finde gram fibre i henhold til det afsnit, der hedder "total kulhydrater." Anbefalingen for fiber indtag er 20 til 35 gram om dagen. Vælg fuldkorn brød med mindst 2 gram per portion. For protein, mælk på korn indeholder 8 gram per kop, et stort æg har 7 gram og fedtfattig hytteost er 14 gram i en 1/2-cup, der tjener. Tilføjelse af et stykke frugt, vil bringe mere fiber til måltidet end et glas juice.

Midmorning Måltid

Uanset om du planlægger at spise denne mini måltid mad på arbejde eller andre steder uden for huset, er det praktisk at finde færdigpakkede snack barer. Også kendt som korn -, energi-eller granola barer, et godt valg indeholder mindst 3 gram af protein og fiber. Disse stænger er rigeligt i den morgenmad midtergangen eller helsekost-midtergangen af dagligvarebutikker, og de sorter, der varierer fra sød til med salt og fra crunchy at bløde og chewy.

Middag Måltid

På en kold dag, en skål suppe og kiks gøre en let frokost måltid. Vælg en suppe, der indeholder bønner og kød til en kombination af 8 gram fiber og 8 gram protein i en skål. En frisk frugt kop eller gulerodsstave på den side, tilføje flere fiber, sammen med de nødvendige vitaminer, du ikke finder fra protein og korn. En anden høj-fiber løsning er pasta primavera-en skål, hvor hele korn nudler og farverige, dampede grøntsager sammen med til at gøre en komplet protein i et dejligt måltid mad.

Midafternoon Måltid

En halv sandwich og en drink vil klare dig over for resten af arbejdsdagen. Magert kød såsom kalkun eller skinke, giver 14 gram protein i et 2-ounce del. Tilføj et lille glas juice eller mælk til at runde måltidet. Gulerod og selleri sticks dyppet i hummus eller jordnøddesmør er en mulighed, med mere tekstur. Et højere fedtindhold sprede kan lide jordnøddesmør, vil holde med dig i længere tid og er en god mulighed, når din næste måltid er tre timer væk.

Aftensmad

Vælger magert kød såsom lav-fedt oksekød eller svinekød, skinless hvid-kød, kylling eller fisk til at holde fedt-og kalorieindholdet er lavt. Kun 3 ounce vil opfylde næsten halvdelen af anbefaling for hele dagen, da den gennemsnitlige person har brug for 45 til 55 gram dagligt. Høj-fiber side forslag omfatter en kop vilde ris eller en bagt kartoffel med hud til 3 gram fiber pr kop, en kop hele hvede pasta til 7 gram per kop, eller lima bønner eller kidneybønner for 8 gram per kop. En lille side af grønne bønner eller gulerødder vil tilføje en anden 2 gram fiber sammen med essentielle næringsstoffer.

Sent om aftenen Måltid

Et let måltid i aften tilfredsstiller dig, indtil det er tid til at sove. Yoghurt med bær, en skive fedtfattig ost og hele korn crackers, peanut butter og graham crackers eller en enkel skål af korn vil slutte din nærende-kost plan for dagen.

Om Forfatteren

Laurie Beebe er en registreret diætist med mere end 25 års erfaring i hospital og universitet indstillinger. Hun er certificeret i voksen vægt forvaltning og uddannet i personlig coaching. Hun er uddannet fra University of Florida og fik sin master-grad fra Case Western Reserve University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære