Sund Kost >> Andre

Få de Tynde på Ost

Oversigt

Ost tilføjer en punch af smag til en forret og gør en lækker og mættende mellemmåltid i sig selv. I henhold til Mejeriet Råd i Californien, der er mere end 300 sorter af ost, der findes, med en bred vifte af smag og konsistens. På grund af dens høje fedtindhold, ost er kalorie-tætte, men det er også en god kilde til en række vigtige næringsstoffer.

Feta skæres i tern billede af Kokken fra Fotolia.com

Hvor Meget Fedt der er i Feta Ost?

Feta er en salt og tangy græsk ost fremstillet af fåremælk. Feta får sin salte smag fra saltning proces, der er brugt til at oprette det. Fedt indholdet af feta er relativt lavt i forhold til andre oste. En ounce af feta ost indeholder 6 gram fedt, 4 gram, som er mættet.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Hvor Meget Kalium er i Parmesan-Ost?

Parmesan er en hård ost, der er almindeligt revet over pasta retter eller supper. En 1-ounce servering af Parmesan indeholder 26 milligram af kalium. Dette er en forholdsvis ubetydelig mængde af kalium på mindre end 1 procent af den daglige værdi. Den anbefalede daglige mængde af kalium er 4,700 milligram for raske voksne.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Hvor Meget Protein der er i Colby Ost?

Ost er en god kilde til protein, som er et vigtigt næringsstof for hver celle i den menneskelige krop. Colby ost indeholder næsten 7 gram protein per ounce. Typen af protein i ost er komplet protein, hvilket betyder, at det indeholder alle de aminosyrer, der er afgørende for den menneskelige krop. Protein indhold af ost gør det til en populær ingrediens i meatless retter.

Thomas Northcut/Photodisc/Getty Images

Hvor Meget Natrium er i Peber Jack Ost?

Monterey Jack er en blød hvid ost, der er nævnt som peber-Stikket, når det indeholder små stykker af jalapeno peber. Peber Jack indeholder ca 150 mg natrium, som er 7 procent af den anbefalede daglige indtagelse af natrium. En høj natrium diæt er forbundet med en øget risiko for højt blodtryk og hjerte-kar-sygdom; Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne anbefales, at raske voksne indtager ikke mere end 2.300 mg natrium per dag.

Goodshoot/Goodshoot/Getty Images

Gør Mozzarella Ost Indeholder B12?

Vitamin B-12 er afgørende for makronæringsstofskifte og celledeling i kroppen. Utilstrækkelige niveauer af B-12 kan føre til blodmangel og skader på nervesystemet. Mozzarella ost giver 0.65 mikrogram af B-12 per ounce af ost, eller 27 procent af den Anbefalede Dietery Ydelse.

Thinkstock/Comstock/Getty Images

Du bør Tage jerntilskud med Ost?

Der er mange kostfaktorer, der kan påvirke mængden af jern i kroppen kan optage jern fra kosttilskud. Calcium er et mineral, der hæmmer jernoptagelsen. Fordi ost er en væsentlig kilde til calcium, bør du ikke tage jerntilskud med ost. Tage kosttilskud, enten en time før eller to timer efter indtagelse af ost til maksimal absorption.

Stockbyte/Stockbyte/Getty Images

Betyder Hvid Cheddar Ost Har Et Højt Kalium?

Hvid cheddar ost er en ko ' s mælk, ost, der er fri for farvestoffer eller farvestoffer, der bruges i gul cheddars. Hvid cheddar ost er ikke en væsentlig kilde til kalium, selvom mælk indeholder en stor mængde af dette vigtige elektrolyt. En ounce af hvid cheddar indeholder 28 milligram af kalium, som er mindre end 1 procent af den 4,700 milligram anbefalede per dag ved Institute of Medicine. Kalium er en vigtig elektrolyt, der hjælper med at kontrollere kroppens syre-base balance i kroppen, og de elektriske impulser i hjertemuskulaturen.

Polka Dot Images/Polka Dot/Getty Images

Hvor Meget Natrium Er et Stykke af Schweizisk Ost?

En ounce af naturlige Schweizisk ost indeholder 54 mg natrium, der er kun 2 procent af den daglige værdi. Der er dog også pasteuriseret proces Schweiziske oste på markedet, som indeholder betydeligt mere natrium. Ekstra natrium er blevet føjet til disse smelteost som konserveringsmiddel, og de kan henvende sig til 400 mg natrium per ounce.

Eising/Photodisc/Getty Images

Er Modnet Ost Mere Nærende?

Modnet ost, der er modnet ved hjælp af enten skimmel eller bakterier til at producere en mere skarp smag. Fugt fjernes under modningen, så jo længere tid en ost, der er alderen, mere koncentrerede næringsstoffer i ost. For eksempel, mozzarella, som er alderen en meget kort periode, indeholder 143 mg calcium per ounce og Parmesan, som er lagret i længere tid end de fleste andre oste, indeholder 336 mg calcium per ounce.

Stockbyte/Stockbyte/Getty Images

Er Fedtfattig Ost Sundere?

Selvom ost er en god kilde til næringsstoffer som protein, calcium og vitamin B-12, det er også en kilde til mættet fedt. Et gram cheddar ost indeholder 6 gram mættet fedt. Kosten mættet fedt er associeret med øget LDL-kolesterol, en kendt risikofaktor for hjertesygdom, i henhold til American Heart Association. Fedtfattig ost, såsom reduceret-fedt cheddar, indeholder alle de vitaminer og mineraler, der er fundet i fuldfed ost med kun 1 gram af arterie-tilstopning af mættet fedt.

Om Forfatteren

Becky Bell er en registreret diætist med erfaring inden for diabetes, kronisk nyresygdom og ernæring generelt. Bell har en Bachelor of Science i ernæring fra Olivet Nazarene Universitet og har en Master of Science i human ernæring fra University of Alabama.

ADVERT

Mest populære