Sund Kost >> Ernæring

Hvad Størrelse Er en Fornuftig Portion Kød, der Svarer?

Skrevet af Lauren Whitney; Opdateret 14 December 2018

At holde portionsstørrelser under kontrol er nøglen til at opretholde en sund vægt og dermed begrænse mættet fedt. Når du spise ud eller ikke har adgang til en skala, visualisere portioner er en nyttig færdighed. En tjener er en standardiseret, anbefalede mængde af en fødevare; en del er mængden af mad, du spiser. En enkelt servering af kød, som er 3 ounce, men du kan spise mere end en portion i en portion.

Et spil Kort

En enkelt, kogt 3-ounce servering af magert oksekød, svinekød eller fjerkræ, der er på størrelse med et standard kortspil med spillekort. For almindelige portioner af kød som en filet mignon eller en tyk skåret pork chop, er det nemt at visualisere en stak eller to kort, der omfatter den del på din tallerken. På trods af sin standardiseret størrelse, portioner variere voldsomt i kalorier og protein. Tre ounce af oksespidsbryst, for eksempel, forsyner dig med 280 kalorier og 22 gram protein; i den anden ende af skalaen, en lean svinemørbrad giver den samme protein til 120 kalorier pr dæk størrelse portion.

Et Checkhæfte

Fisk kommer ofte i lange, magre fileter, der er mere udfordrende at visualisere som et spil kort. Til flade skiver af fisk, en standard, checkhæfte, der gør en god svarer til en 3-ounce servering størrelse. Mager fisk som torsk, ørred, havkat og orange savbug har typisk 80 til 100 kalorier per portion. Fede fisk herunder laks og tun, gennemsnit 150 til 175 kalorier i en 3-ounce servering. Men disse tæller gå op drastisk til stegt fisk. Nyd din fisk, kogt, grillet eller stegt.

En Halv Dollar

Hakket kød bøffer er relativt let at visualisere, men kød i uregelmæssige former har mere af en udfordring. Kødboller omkring en tomme i diameter, der vejer omtrent en ounce, så tre kødboller på størrelse med en 50-cent stykke består af en enkelt portion. Denne visuelle retningslinje finder anvendelse for kødboller fremstillet helt eller overvejende af kød til kød-blandinger, der indeholder ituskårne grøntsager eller fuldkorn, passende portioner kød kan variere. Hvis du laver din egen kødboller, vejer kød og tilsat ingredienser, separat, for at få en bedre idé om, fornuftig portion størrelser.

Dice

I mange retter, kød leveres i strimler eller stykker, der er sværere at vurdere. Hvis du nyder en gryderet, stir-fry eller karry, der indeholder hakket kød, relatere det til terningerne. Tre standard terninger, der svarer til et gram kød, så ni hakkede stykker lige en enkelt servering. Når de betjener sig selv fra en one-pot måltid, tælle terninger, som du tjener, vil du have en bedre idé om det protein, du får med i dit måltid.

Anbefalet Protein Indtag

Mellem 10 og 35 procent af dit daglige kalorieindtag bør komme fra protein, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. For de fleste voksne, som arbejder ud til mellem 46 og 56 gram protein dagligt eller om to til to-og-en-halv portion kød. Men andre fødevarer også bidrager til det samlede, mælkeprodukter, soja produkter, bælgfrugter og æg indeholder også protein. For at begrænse dit indtag af mættet fedt og øge din indtagelse af fiber, så prøv at indarbejde flere bønner og linser i din kost. Low fat-og fedtholdige mejeriprodukter forsyne dig med calcium samt protein og passer ind i et nærende kost.

Om Forfatteren

Lauren Whitney dækker videnskab, sundhed, fitness, mode, mad og vægttab. Hun har været skrive professionelt siden 2009 og underviser i hatha yoga i et hjemmestudie. Whitney har bachelor ' s grader i engelsk og biologi fra University of New Orleans.

ADVERT

Mest populære