Sund Kost >> Ernæring

Simple Low-Carb Måltider

I henhold til MayoClinic.com lav-carb diæter, der typisk begrænser daglige kulhydrater til mellem 50 og 150 gram. Low-carb diæter kan hjælpe med vægtkontrol, men opholder sig inden for dit daglige grænse er hård. Mejeriprodukter, frugt, stivelsesholdige grøntsager, korn, nødder, frø og bælgfrugter indeholder ofte store mængder af kulhydrater. For at holde din kost naturligt low-carb, fokus på proteiner og ikke-stivelsesholdige grøntsager.

Rejer Kile Salat

Kile salat er forskellige fra en lagdelt eller smidt salater, og det bruger en kvarte eller halveret for hoved iceberg-salat som base snarere end revet eller hakket blade. Brug rejer, tomater og eddike som en topping til en hurtig low-carb måltid. Flavorful eddike erstatte behandlet forbindinger, som ofte har tilsat kulhydrater i form af fyldstoffer, fortyknings-og sødestoffer. Med balsamico eddike i særdeleshed, ulmende det tykkere konsistens og forstærker smagen. Grillet, dampet eller kogt reje fungere fint over en kile salat, som gør hakkede eller cherry tomater. Grønne løg, champignon, hakkede peberfrugt og andre low-carb ingredienser øge salat, men er ikke nødvendigt. Mens du kan tjene hele rejer, dicing dem fordeler smag. En salat med en fjerdedel leder af romaine salat, 10 cherry tomater 1 spsk balsamico eddike og seks store rejer har omkring 110 kalorier, 11 gram protein, 14 gram kulhydrater, 5 gram fiber og 1 gram fedt.

Fyldte Squash

Squash er sunde, low-carb og enkel at overfylde det med lækker fyld. Med flere muligheder, der spænder fra almindelig feta ost fyld til sjove pizza-inspireret fyld, du vil aldrig kede dig. Vælge et par flavorful, frisk ingredienser som banan peberfrugter eller tomater, og derefter tilføje en kilde til protein. Tofu, æg eller magert kød arbejde godt. Grundlæggende krydderier fungerer bedst, -- tror, at jorden sort peber og rød peber flager. Ristning fyldte zucchini forbedrer smag og konsistens. Halvdelen af en stor zucchini, der er fyldt med en lille tomat og 3 ounce af kylling bryst har 184 kalorier, 29 gram protein 8.5 gram kulhydrater, 3 gram fiber og 4 gram fedt.

Frittata

Frittatas er generelt lav-carb og har uendelige muligheder; alt du behøver, er æg og low-carb ingredienser. Smag pisket æg med kraftige krydderier som cayenne peber, stødt, hvidt peber og løg. Kog fyldet kortvarigt for at forbedre smag før du tilføjer den garvede æg til din stegepande. Asparges, tomater, squash, hvidløg, kylling, tofu eller lav-carb ingrediens, du har på hånden vil arbejde. En frittata lavet med fem store æg og fem store asparges har 382 kalorier, 34 gram protein, 6 gram kulhydrater, 2.5 gram fiber og 24 gram af det meste sunde fedtstoffer.

Grillet Kabobs

Grillet kabobs tilberede en hel low-carb måltid bekvemt. Efter at hakke dine ingredienser, du behøver kun sæson dem, tråd dem på spyd og læg dem på grillen. Kylling bryst, svinemørbrad, fast tofu, peberfrugt, squash, broccoli, rosenkål og andre low-carb ingredienserne er sunde valg. Eddike og friske citrus juice er ideelle aromastoffer for kabob ingredienser, som er krydderier som jorden sort peber, paprika og hvidløg pulver. Kabobs med 3 ounce af svinemørbrad, en lille rød peberfrugt og 10 rosenkål har 198 kalorier, 25 gram protein, 21 gram kulhydrater, 9 gram fiber og 2 gram fedt. Brug 1 teskefuld af olivenolie for at forhindre stikning tilføjer omkring 40 kalorier og 4.5 gram fedt.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære