Sund Kost >> Kost

Tegn på en Sund Baby

Babyer ser så lille og skrøbelig, at forældrene er ofte ivrige efter tegn på, at deres barn er rask og udvikler sig normalt. Mens der ikke to børn er ens, og et spædbarn, der synes at være at udvikle langsomt, er ikke nødvendigvis grund til alarm, der er tegn på, der kan angive din baby er sund og rask og på rette spor.

Fodring

Alle børn er født med at sutte refleks, som udløser sugende, når noget er puttet i munden. Nyfødte sutte kraftigt og foder, der ofte på grund af deres små maver. Sundt at amme spædbørn bør fodre hver et til tre timer, og formel flaskebørn skal fodre hver to til fire timer, ifølge Medline Plus. At høre din baby sluge efter en til to stinker, er et tegn på, at din lille én er fodring normalt, og at få mælk nok, rapporter AskDrSears.com. En sund baby skal vises indhold under og efter fodring. Det normale for yngre babyer til at falde i søvn i løbet af fodringer, men dette bør ske så ofte, som barnet vokser. Sunde børn er som regel klar til at prøve fast føde omkring seks måneder.

Afskaffelse

Ifølge Academy of Pediatrics, alle raske nyfødte-hvad enten ammet eller formel-fed-skal være befugtning tre til fire bleer i en 24-timers periode. Et ungt barn, der tisser færre bleer kunne være dehydreret. Efter den første måned, en sund baby ble skal vises vådere, og indeholder det der svarer til 4 til 6 spsk vand, i henhold til AskDrSears.com. Bleg urin indikerer, at en baby er tilstrækkeligt hydreret; mørkere urin kan være et tegn på, at din baby ikke drikker nok mælk. Modermælk har en naturlig afførende virkning, så sund ammet nyfødte kan producere en skammel med hver fodring, hvilket er et tegn dit nyfødte barn får mælk nok. Hyppigheden af afføring har tendens til at falde som en baby bevæger sig ud over den nyfødte fase.

Vækst

Dit barns læge vil kontrollere dit spædbarn vækst på godt baby-besøg, for at være sikker på din lille en, som vokser på en sund sats, men den sædvanlige mønster er for børn at vokse 1/2 til 1 tommer og få 5 til 7 ounce per uge fra fødsel til 6 måneder, i henhold til MayoClinic.com. En sund baby typisk fordobler hans eller hendes vægt ved 5 måneder. Forvente, at din baby ' s vægt på det tredobbelte af alder 1. MayoClinic.com bemærker, at din baby ' s position på lægens vækst diagram ikke så vigtig som den overordnede tendens. Tal med din børnelæge eller familie læge, hvis du har spørgsmål om din babys vækst.

Bevægelse

Udviklingsmæssige milepæle, såsom at rulle rundt, sidde op, stående og gående, der kan opstå ved forskellige priser i sunde babyer, men March of Dimes' retningslinjerne, at 3-måneder gamle babyer kan normalt hæve deres hoved og bryst når man ligger på maven-ned og skubbe på deres ben, når de placeres på et fast underlag; 6-måneders-alderen kan typisk roll over begge veje, og sidde op. Ved alder 1, forvente, at din baby til at kravle, trække sig selv til en stand, gang at holde fast i møbler og eventuelt tage et par skridt uden støtte. Omkring halvdelen af alle spædbørn kan gå med deres første fødselsdag, men det er normalt for en baby til at begynde at gå når som helst mellem 9 og 16 måneder. Men nogle sunde babyer kan ikke gå, indtil de er tæt på 2 år. March of Dimes bemærker, at timingen af udviklingsmæssige milepæle, der kan variere meget mellem sunde børn, endda brødre og søstre.

Om Forfatteren

Jan Sheehan er en prisbelønnet medicinsk og ernæring forfatter, der trådte journalistik i 1992. Hun er en tidligere redaktør for "Forældre" magasin. Hun har også skrevet ernæring artikler til "Selvstændig", og "Fitness," "Ladies' Home Journal",", "Sundhed" og andre blade. Sheehan har en Bachelor i journalistik fra Purdue University.

Foto Credits

  • Comstock Images/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære