Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Skrumpe Din Talje Med Kirsebær

Skrevet af Jill Corleone, RDN, LD; Opdateret November 27, 2018

Ernæringsmæssigt tætte kirsebær tilbyder en række sundhedsmæssige fordele, men de kan ikke være super næringsstof, du leder efter, der kommer til at magisk skrumpe din talje. Den eneste sande-og-forsøgte måde at trimme mave, er ved at engagere sig i regelmæssig motion og en sund reduceret kalorieindhold kost. Det sagt, kirsebær er en sund måde at tilfredsstille din søde tand, uden at det koster alt for mange kalorier. Plus, som en kilde til fiber, kirsebær også tilfredsstille sult.

Cherry Ernæring

Sødkirsebær er naturligt fedt, lav i kalorier, og ud over at være en god kilde til fiber, er rige på C-vitamin og kalium. En kop af kirsebær med sten har 90 kalorier, 22 gram kulhydrater, 3 gram fiber og 3 gram protein, og det lever op omkring 10 procent eller mere af den daglige anbefalede værdi for fibre, C-vitamin og kalium. Kirsebær er også rige på phytonutrients, herunder anthocyaniner, quercetin og carotenoider.

Kirsebær til Trimning af Din Talje

Sult kan være din største fjende, når du forsøger at skrumpe din mave. Ud over at være lav i kalorier, fiber, kirsebær kan hjælpe med at tæmme din mave knurrer. Fiber forsinker fordøjelsen, og holder dig fuld længere. Kirsebær er også en lav-glykæmiske fødevarer, som betyder, at de kun give en lille stigning i blodsukker og insulin niveauer. 2014 undersøgelse offentliggjort i The American Journal of Clinical Nutrition, rapporterede, at mennesker, som har fulgt en lav-glykæmisk vægttab kost mistet mere vægt end dem, der følger en low-fat vægttab kost. Som fiber, lav-glykæmiske fødevarer som kirsebær støtte i sult kontrol.

Andre Sundhedsmæssige Fordele af Kirsebær

Du kan være mest interesseret i at tilføje kirsebær til din kost på grund af deres søde smag og fordele til din talje, men kirsebær er virkelig gode for dig. Underskrift dyb-røde farve kommer fra anthocyaniner, som er en plante, pigment, der har både antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber og kan hjælpe med at lindre symptomer relateret til gigt og slidgigt. Næringsstof-rige kirsebær kan også beskytte mod kroniske sygdomme som hjertesygdomme, diabetes, Alzheimers og visse typer af kræft.

Kost Grundlæggende for Faldende Taljemål

Kirsebær alene ikke kan befri dig for din reservehjul. Hvis du ønsker at miste maven fedt, er du nødt til at være meget opmærksomme på din kost som helhed. Det betyder, trimning dele til at skære ned på kalorier og fylde din tallerken med mere frugt, såsom kirsebær, sammen med grøntsager, fuldkorn og magre proteinkilder såsom fisk, fjerkræ og bønner. Ud over at spise en sundere kost, det er også anbefales, at du tilføjer 30 minutters motion til din dag til at hjælpe med at skrumpe din talje.

Om Forfatteren

Jill Corleone er en registreret diætist og sundhed coach, som har været at skrive og dele hendes kærlighed til mad, ernæring og sundhed med alle, der vil lytte i næsten 20 år. Hendes arbejde har været omtalt på Huffington Post, Diabetes Self-Management og Arbejder Mor.

ADVERT

Mest populære