Sund Kost >> Andre

Hvorfor Du Bør ikke Sjuske med Rejer

Oversigt

Rejer er rygter om at være usund og ophøje dit kolesterol. Forvisset om, rejer og andre skaldyr er nærende fødevarer, der kan spille en rolle i enhver diæt. Rejer er fyldt med mineraler, så det skal betragtes som en del af nogle kostvaner, der begrænser mineraler som natrium. Som med alle andre fødevarer, rejer kan tilberedes i både sunde og usunde måder.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Gør Grillede Rejer Er Kulhydrater?

Rejer indeholder en ubetydelig mængde af kulhydrater. Kulhydrater er vigtige for at stimulere din krop ved at give hurtig energi. Når man rejer, spise dem med sunde kulhydrater, såsom dampede grøntsager eller fuldkorn. For eksempel overveje en middag med grillet rejer toppet på dampet brune ris med blandede grøntsager, og en side af dampet broccoli.

Comstock/Comstock/Getty Images

Hvor Meget Natrium i Grillede Rejer?

Rejer og andre skaldyr absorbere mineraler som natrium fra havet og den vil blive højere i natrium end land-baseret protein, såsom okse eller kylling. En 3-ounce servering af rejer indeholder 805 mg natrium, ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture. Men, rejer giver også et spektrum af essentielle mineraler, såsom antioxidant mineralet selen, der kan være sjældne andre steder. For at begrænse dine daglige natrium til 2.300 mg eller 1.500 mg, hvis du har for højt blodtryk, i henhold til MayoClinic.com

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Gør Rejer Er Kreatin?

Kreatin er et molekyle i dine muskler, der leverer energi i løbet af en kort, intens anstrengelse-for eksempel, i løbet af vægtløftning eller sprint. Kreatin er opbrugt i løbet af et par sekunder, og danner en bro mellem de øjeblikkelige levering af biokemiske energi, og den energi, der leveres ved afbrænding af kulhydrater eller fedt. Mere kreatin betyder mere energi til rådighed til at lægge din styrke.

Rejer, der er for det meste muskel, indeholder kreatin og protein, som din krop kan bruge til at producere kreatin. Det er imidlertid ikke indlysende, at spise fødevarer med kreatin eller tage kreatin-supplementering vil ophøje muskel kreatin over din oprindelige plan, ifølge University of Maryland Medical Center. Men protein i rejer kan hjælpe din krop med at producere sin egen kreatin, som er nødvendig.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Hvor Meget Protein der er I Rejer?

En 3-ounce servering af rejer, om fire store rejer, indeholder 20 gram protein med alle de essentielle aminosyrer kroppen har brug for. Protein er opdelt i bestanddel aminosyrer til din krop til at reparere muskler, organer og hormoner til at regulere dit helbred. Du skal have mindst 0.4 gram protein per kilo kropsvægt per dag. Hvis du er aktiv, kan du kræve op til to gange dette beløb.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Hvor Mange Kulhydrater Er i En Paneret Rejer?

Selv om rejer er naturligvis carb-gratis, tilføjer panering for rejer kan tilføje en betydelig mængde af kulhydrater. En mellemstor stegte rejer indeholder omkring 5 gram kulhydrater; men dette beløb kan variere med mængden af panering, i henhold til USDA. Som med alle andre fødevarer, er det kun ungerne rejer lejlighedsvis. Stick med andre metoder såsom damp, grill, sauteeing eller bagning.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Mængden af Kolesterol i Rejer, Hummer og Muslinger

En 3-ounce servering af rejer indeholder 179 mg kolesterol, ifølge USDA. En portion hummer har 108 mg og muslinger 26 mg. Rejer og andre skaldyr som hummer, har et højt niveau af kolesterol. 2010 Dietary Guidelines for Americans anbefaler at begrænse dit kolesterol til 300 mg per dag.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Gør Rejer Indeholder Gode eller Dårlige Kolesterol?

Forhøjet kolesterol kan øge din risiko for hjertesygdomme. Kolesterol findes i kroppen i to former: high-density lipoprotein (HDL) og low-density lipoprotein (LDL). Disse er ikke absorberes direkte fra fødevarer, men mad, du spiser, kan ændre deres niveau. Spise rejer rejst samlede kolesterol, men dette var mest HDL, sunde kolesterol, ifølge en undersøgelse fra Rockefeller University, citeret af EatShrimp.com.

Jupiterimages/Brand X Pictures/Getty Images

Gør Rejer Tæller Som en Sund Fisk?

Selvom det indeholder et højt niveau af kolesterol, rejer indeholder både omega-3 og omega-6 essentielle fedtsyrer er vigtige for hjernen og immunsystemet sundhed. Rejer er relativt lav i kalorier -- 60 kalorier i en 3-ounce servering -- og er fyldt med vigtige mineraler og vitaminer. Spiser rejer som en del af en sund kost, herunder fisk to gange om ugen.

Om Forfatteren

Chris Daniels dækker fremskridt i ernæring og fitness online. Daniels har mange certificeringer og uddannelser, der dækker menneskers sundhed, ernæring og sport performance. En ivrig cyklist, vægtløfter, og svømmer, Daniels har oplevet rejse trænings-og i den rolle både som en atlet og coach.

ADVERT

Mest populære