Sund Kost >> Kost

Hvor Ofte Skal Man Spise Rødt Kød Om Ugen?

Skrevet af Susan Paretts; Opdateret: 06 December, 2018

Rødt kød en glimrende kilde til protein og jern for din krop, men for meget af det ikke er godt for dig. Selv om du trygt kan spise to små portioner af rødt kød dagligt, er det bedst at indarbejde en række forskellige kilder til protein i din kost, holde din rødt kød indtag til et par dage om ugen. Det er fordi, at for meget rødt kød har været knyttet til kræft, diabetes og hjertesygdomme.

Anbefalinger til Rødt Kød

American Heart Association anbefaler, at du spiser ikke mere end 6 ounce af kød-baseret protein hver dag. Der er to portioner af kød om dagen, der hver på størrelse med et spil kort. Fordi rødt kød kan forårsage sundhedsmæssige problemer, hvis de spises i store mængder, American Institute for Cancer Research, at du bør ikke spise mere end 18 ounce af rødt kød om ugen. Dette er omkring seks portioner, så du bliver nødt til at supplere din mad med andre former for protein for at variere din kost.

Variere Dine Proteiner

Når det kommer til andre protein kilder, du har masser at vælge imellem, herunder lean proteiner som kylling uden skind eller hjerte-sunde proteiner som fisk, der er rige på omega-3 fedtsyrer. I virkeligheden, United States Department of Agriculture anbefaler at spise fisk som din primære kilde til protein mindst to gange om ugen, hvilket betyder, at spise kød, der ikke er mere end fem dage om ugen. Du kan også vælge vegetarisk protein kilder som bønner og ærter, nødder og soja produkter.

Lean er Bedst

Når du vælger rødt kød at spise, holde sig til kun magre udskæringer som runde bøffer eller stege, top højreb og arm stege. Vælg hakket oksekød, der er mindst 92 procent fedt fri og 8 procent fedt. Sørg for at fjerne overskydende fedt væk fra din oksekød stege før tilberedning dem, og hæld overskydende fedt, når madlavning enhver type af rødt kød. Når du køber frokost, kød, kan du læse ernæring etiketter og vælge fedtfattig muligheder for at lave sandwich.

Kød Madlavning Tips

For en mere sund tilgang, tilberede kød på grillen eller bag dem i stedet for stegning. Stegning af kød tilføjer overskydende fedt og kalorier til dem. Også, ikke char eller sværte din rødt kød på bål, grill, fordi det kan danne heterocycliske aminer, som kan forårsage kræft, når det indtages i store mængder. Drejning kød ofte på grillen eller i en gryde, kan holde dem fra at blive forkullede eller sorte.

Kød, for at Undgå

Selv om du har mulighed for at spise rødt kød dagligt, forarbejdet rødt kød bør undgås, når det er muligt. Disse forarbejdet kød omfatter bacon, pølser, salami, skinke og hotdogs. Forarbejdet kød indeholder masser af natrium, fedt og usund konserveringsmidler, som kaldes nitrater, der stammer. At spise forarbejdet kød kan øge din risiko for kræft i tyktarmen og mavesækken kræft, så holde sig til valg som magert oksekød, når at sammensætte din ugentlige kost.

Om Forfatteren

Susan Paretts har bidraget til en række publikationer om ernæring, herunder Livestrong, Mad & Ernæring, Healthfully, virkelig Simpelt, Vores Hverdag og Houston Chronicle, blandt andre. Hendes ekspertise i at spise sundt, vegetarisk valg og økologiske fødevarer.

ADVERT

Mest populære