Sund Kost >> Sunde Måltider

Bør Kvinder Drikker Valleprotein?

Skrevet af Carly Schuna; Opdateret juli 20, 2017

Protein er et vigtigt næringsstof for alle kvinder. Ud over komponering af en sund struktur og korrekt funktion af organer og væv, proteiner vedligeholde muskelmassen og kan støtte knogle styrke og sundhed. Fordi de indeholder naturligt beskyttende stoffer, som fytonæringsstoffer og antioxidanter, protein-rige hele fødevarer er de mest sunde kilder til ernæring for kvinder. Supplerende valleprotein, men kan også være gavnlig i nogle tilfælde.

Vægttab

Når du bruger whey protein shakes som lejlighedsvis måltid udskiftninger, du kan have bedre held, at miste vægt, end du ville efter kun en reduceret kalorieindhold kost. I 2010, "Nutrition Journal", offentliggjort resultaterne af en undersøgelse, der påviser, at kvinder og mænd, der drak måltid udskiftninger, der indeholder whey protein koncentrat tabt næsten dobbelt så stor procentdel af deres kropsvægt i 16 uger, sammenlignet med de forsøgspersoner, der kun skære kalorier. Derudover, den gruppe, der drak protein shakes ikke rapport følelse noget mere sulten i løbet af prøveperioden, end den mad-baserede kost-gruppen. En del af forklaringen på disse resultater kan overføres til protein er kraftfulde egenskaber af mæthed, som kan hjælpe du føler dig fuld og tilfreds i længere tid end du ellers kunne.

Muskel og Knogle Sundhed

Mejeri-baserede proteiner, som valle kan have en positiv indvirkning på kvinders krop kompositioner, især i de områder af muskel og knogle sundhed. I en undersøgelse, offentliggjort i 2012 i "Medicin og Idræt," overvægtige kvinder, der skæres kalorier og spiste mere af mejeriprodukter og proteiner oplevet en større fedttab, øget lean muskel gevinst og forbedret knogle sundhed og styrke. Forskere, offentliggjort i "Journal of Sports Medicine" i 2006 også understrege de fordele af animalske proteiner, såsom valle, at bemærke, at whey er en komplet kilde til protein med alle de essentielle aminosyrer, som kan være et enormt aktiv for kvindelige atleter.

Valle ' s Ydelser

Kvinder, der har brug for protein tilskud har god grund til at prioritere valle i forhold til andre kilder. I 2012, "Lipider i Sundhed og Sygdom" udgivet en artikel, der beviser, at valleprotein har potentiale til at reducere blodsukkeret, fremmer vægttab, bevare sunde muskelmasse, reducere blodtrykket og lette betændelse i både mænd og kvinder. Valle, der viser nogle fordele i forhold til soja, en plante-baseret alternativ, så godt. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2011 i "Journal of Nutrition," emner, der suppleres med valle til 23 uger endte med at få en bedre kropssammensætning og mindre talje omkredsen end de forsøgspersoner, der suppleres med soja.

Ulemperne

Selv om valle, der kan give store fordele, det er ikke passende for alle kvinder. Flertallet af Amerikanere med at opfylde og overgå deres daglige protein krav uden tilskud, og kvinder har brug for endnu mindre protein, end mænd gør. At spise for meget protein kan forårsage vægtøgning og andre bivirkninger. Hvis du tror, valle vil være et gavnligt supplement til din kost, diskutere det med din læge, før du foretager nogen større ændringer i din kost plan.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

Foto Credits

  • Comstock/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære