Sund Kost >> Ernæring

Hvor Ofte Bør Du Spise Avocado?

Skrevet af M. T. Wroblewski; Opdateret November 21, 2018

Ligesom mange Amerikanere, du har vendt for avocadoer, at hugge op lidt over 7 pund for et år af smøragtig frugt. Først skal du vundet dem op i guacamole, så du kan sprede dem på sandwich og wraps og nu, du har deltaget i næsten vanvittig, national hunt for avocado toast opskrifter. Det er godt at vide, at avocadoer vrimler med hjerte-sunde fedtstoffer, fibre og næsten 20 vitaminer og mineraler, selv med, at store frø i midten. Men nu du spørger, hvis du kan få for meget af en god ting. Svaret ligger i dine seneste overførsel af avocado og toast.

Agt To Advarende Numre

Avocado kan være den alsidige "superfood", der smelter i munden, men de er også fyldt med kalorier og fedt, som hjælper med at forklare hvorfor de er så mættende og kan hjælpe til at dæmpe din trang til mellem måltider.

Et medie, avocado indeholder 22% fedt og næsten 250 kalorier. Hvis disse tal ikke udløser dine interne alarm-knappen, ernæringseksperter og fødevare-eksperter siger, at andre praktiske forhold, bør:

 • Hvis du følger en 2,000 kalorie-en-dag kost, bør du forbruger ikke mere end 30 gram fedt per dag. Denne grænse sætter en avocado i "farezonen." Og 250 kalorier betyder, at kun en avocado vil "spise op" 12.5 procent af alle de kalorier du bør indtage på en dag.
 • Det er nemt at blive revet med entusiasme og mash up flere avocadoer på et tidspunkt, især hvis du elsker guacamole og ønsker at gøre en anstændig størrelse skål af det.* Udskæring af en avocado og kun at bruge halvdelen af det, kan være vanskelig, selv hvis du drysser det med citron eller lime saft til at gøre det til at holde længere. Skær avocado er normalt ikke godt at spise efter mere end en dag i køleskab.

Det er Nemt at Holde Styr

Ikke gider med køkken skala; du vil ikke nødt til at afveje, at bunken af mosede-up avocado, hvis du motionerer en nem gør-det-tilgang og begrænse dig selv til en avocado om dagen.

Heldigvis, dette er præcis, hvor mange er kaldet til i de fleste avocado toast opskrifter, giver nok spredt til to skiver toast. Så piske op nogle avocado toast hver dag, hvis du kan lide. Gør avocado toast vil gøre det nemt at holde styr på dine avocado indtag, for at sikre at du ikke går overbord. (Hvis du er virkelig disciplineret, du kan opdele de to skiver over to snacks og måltider.) At gøre dette skal bidrage til at fjerne enhver form for skyld om avocado er fedt og kalorie indhold, så kan du i stedet fokusere på sine ernæringsmæssige fordele.

Vurdere Dette Ernæringsmæssige Misundelse

Det er sjældent, når noget, der smager så godt, kan også være godt for dig, især når man tænker på, at sammenlignet med andre typer af frugt, avocado indeholder meget lidt sukker, eller omkring 1 gram. California Avocado-Kommissionen er alt for glad for at prale af, at avocadoer er:

 • Blottet for natrium.
 • Der er lagt i fedt, men den "gode" form: hjerte-sunde monoumættede fedt. Dette fedt kan hjælpe med at sænke dårlige kolesterol og risikoen for hjertesygdom, American Heart Association siger. Men det er ikke som om avocadoer har brug for det skub. De er fri for kolesterol alligevel. Pakket med fibre, som mange Amerikanere mangler i deres daglige kost. Fyldt med en virtuel A-til-Z liste over vitaminer og mineraler – især kobber, folat, kalium og vitamin B6, C, E og K1.
 • Fyldt med carotenoider, som din krop kanaler for øjet sundhed.

Tilføj op Fordelene

Disse ernæringsmæssige fordele kan gyde en lang liste af måder, at avocadoer kan hjælpe dig til at se og føle sig bedre. Nogle af de mest overbevisende grunde til at spise avocado, fordi de kan:

 • Reducere risikoen for aldersrelaterede øjensygdomme, såsom macula degeneration. Kontrol af blodtryk, da de er fyldt med kalium. Moderat blod sukker niveauer, som kan mindske risikoen for diabetes. Bekæmpelse af betændelse, der kan udløse allergi, astma og gigt. Styrker knogler på grund af deres kobber, folat og vitamin K-indhold.
 • Fremme væksten af sund hud og hår.* Hjælpe dig med at opretholde eller tabe, da en avocado er lav i kulhydrater (indeholder omkring 17 gram), mens der giver mere end halvdelen af dit anbefalede daglige fiber indtagelse.
 • Forbedre fordøjelsen, igen på grund af fiber indhold.

Forkæl Din Smag for Toast

En del af det sjove ved at lave avocado toast (udover jagt ned opskrifter) er tweaking en opskrift, indtil det afspejler din smag og præferencer. Starte med en klassisk version:

 • 1 spsk persille flager
 • 1 1/2 tsk olivenolie
 • 1/2 teske salt
 • 1/2 tsk sort peber
 • 1/2 tsk hvidløgspulver
 • 1/2 tsk løg pulver
 • Citron-eller limesaft, smag til

Hovedattraktionen, er naturligvis: en lækker avocado, skåret i halve, udstenede og smadrede med tænderne af en gaffel. Sprede denne blanding på toppen af to skiver af fuldkorn toast, og drys med rød peber flager, hvis du kan lide. Nogle mennesker også gerne til toppen af denne alsidig morgenmad, frokost eller snack med røræg eller pocheret æg, hvilket gør det "superfood", en super behandling.

Om Forfatteren

Mary Wroblewski fik en mastergrad med høj udmærkelse i kommunikation og har arbejdet som journalist og redaktør i to Chicago-redaktioner. Hun arbejdede sammen med en kendt Chicago-området ernæringsekspert og holistisk sundhedspleje rådgiver, hvis banebrydende arbejde fokuserer på fødevareallergi og troen på, at 1) mange mennesker har dem, men ikke kender, og 2) når du identificerer dem, kan folk gøre sunde kostvaner til en integreret del af deres liv. Mary skriver udførligt om sund kost og sund levevis emner.

ADVERT

Mest populære