Sund Kost >> Kost

Hvordan til at oprette et Vægttab Udfordring

Skrevet af Jody Braverman; Opdateret November 28, 2018

Håndtering af store mål, såsom at tabe sig, kan være sjovere med en gruppe, og du kan finde mere succes, hvis du ikke kan gøre det alene. Oprettelse af et vægttab udfordring blandt venner, familie eller kolleger inspirerer kammeratskab og lidt sund konkurrence. I den ende, der kan være én officiel vinder, men alle nyder belønning i form af forbedret sundhed.

Indstil datoer for udfordring. To til seks måneder er en passende mængde af tid for deltagerne til at miste mærkbare beløb af vægt. MayoClinic.com anbefaler, at en sikker sats af vægttab er omkring 1 til 2 pounds per uge. I en to-måneders udfordring, at deltagerne kan tabe 8 til 16 pund sikkert eller 24 til 48 pounds i en seks-måneders udfordring.

Bestemme, hvordan man måler succes. Den mest nøjagtige måde er ved fedtprocent tabt under konkurrencen. Pund tabt, er ofte en forkert vurdering, da vægten kan være vand eller muskelvæv i stedet for fedt. At opbygge muskler -- som vejer mere end fedt-samtidig med at tabe kropsfedt er den sundeste måde at tabe sig, så opfordrer deltagerne til at kombinere en velafbalanceret kost med motion. Men kropsfedt måling af et menneske kan være unøjagtige, og andre metoder, såsom hydrostatisk undersøiske vejer, kan være pebret. For at opnå nøjagtige resultater, har de samme professionelle, såsom en personlig træner, tage alle målinger i begyndelsen og slutningen af den udfordring. Dette vil mindske den fejlmargin.

Beslutte, om deltagerne vil indtaste den udfordring, individuelt eller som hold. For en mindre gruppe, individuelle poster kan fungere bedst; en større gruppe, der er ideel for et team challenge. Sæt antallet af deltagere per hold. Holdene kan vælge deres egne medlemmer.

Sæt gebyr, hvis du vil have en. Gebyrer kan være per person eller per hold. Pengene kan dække udgifter i forbindelse med den udfordring, -- T-shirts, reklame, en fest i slutningen -- og kan sætte prisen. Du kan vælge ikke at opkræve et gebyr, hvis det kan afskrække folk fra at deltage. Hvis du gør opkræve et deltagergebyr, kan du lægge en person, der er ansvarlig for de midler, hele den udfordring. Midler skal holdes i en lock-boksen eller et andet sikkert sted, og udgifter skal dokumenteres.

Vælg den præmie. Ofte, belønningen er en kontant præmie, der er genereret fra de gebyrer, der er indsamlet, minus alle udgifter. Men præmier kan også være materiale, såsom en ny laptop eller et gavekort. Hvis du laver et selskab, bred udfordring, skal du bede din arbejdsgiver til at afgive pris på den måde, at deltagerne betaler kun et minimalt gebyr.

Oprettet den infrastruktur for veje-ins og målinger til begyndelsen og slutningen af udfordringen op og arrangere en plads til dette formål. Uanset om du blot bruge en badevægt eller have en personlig træner tager kropsfedt målinger, har denne proces på plads forud for annoncering af projektkonkurrencen. Nogle eksperter i fællesskabet, sådan som personlige trænere og ernæringseksperter, kan være villige til at tage målinger og holde foredrag i bytte for muligheden for at skabe kontakter.

Få tilladelse fra ledelsen, hvis du er organisere for den udfordring på arbejdspladsen. Har et medlem af ledelsen OK, at alle planer og retningslinjer for at være sikker på, at de er i overensstemmelse med virksomhedens politikker. Virksomheden kan også være villige til at hjælpe med at dække udgifter og den samlede præmiesum, eftersom den udfordring, der vil tilskynde medarbejderne til at blive sundere.

Etablere konkurrence retningslinjer. Skabe en klar erklæring beskriver de parametre, herunder datoer; regler for indrejse, hvordan målinger vil blive taget; enhver forbudte aktiviteter, såsom at tage på i vægt tab kosttilskud, præmier og eventuelle andre oplysninger, du mener, er vigtigt. Hvis den udfordring vil være på arbejde, beder forvaltningen til at underskrive på retningslinjerne.

Planen mini-hændelser undervejs samt en afsluttende fest. Kom alle sammen med jævne mellemrum i løbet af den udfordring, der kan hjælpe til at fastholde interesse og deltagelse. Det giver også folk en mulighed for at støtte hinanden, give råd eller dele deres vægttab oplevelser. Begivenheder kan indeholde sjove løbeture, yoga i parken, eller en sund pot-luck.

Få ordet ud. Uanset om du er ved at konfigurere en udfordring for venner, familie, kollegaer eller hele kvarteret, må du overtale folk til at deltage, hvis din udfordring er at få succes. Oprette foldere, sende e-mails eller oprette en hjemmeside, hvor folk kan få mere information og tilmelde dig.

Tip

Op stakes ved at have hvert hold vælger sin foretrukne velgørenhed; hvis det hold vinder, vil en del af eller hele præmien penge går til den valgte modtager. Hvis din udfordring er blandt arbejdskolleger, så spørg din virksomhed til at matche donationen.

Rekruttere sundhed og wellness-fagfolk til at holde foredrag i hele udfordring om emner relateret til vægttab. Invitere en lokal kok til at demonstrere sund madlavning.

Advarsel

Motivér deltagerne til at planlægge en helbredsundersøgelse med deres læge, før du begynder udfordring.

Om Forfatteren

Jody Braverman er en professionel forfatter og redaktør, der er baseret i Atlanta. Hun studerede kreativ skrivning på American University of Paris og modtog en Bachelor i engelsk fra University of Maryland. Hun har også modtaget personlig træner certificering fra NASM og hendes 200 timers yoga lærer certificering fra YogaWorks.

ADVERT

Mest populære