Sund Kost >> Sunde Måltider

Portionsstørrelse af Korn Behov Dagligt

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret December 20, 2018

Korn har en fremtrædende plads i din daglige kost, men du har brug for den rette mængde til at høste deres ernæringsmæssige fordele, uden at bruge alt for mange kalorier. Mængden af korn du har brug for hver dag, afhænger af din alder og køn, men uanset hvor mange portioner, som du kræver, sørg for, at mindst halvdelen af dem er hele korn. Fuldkorn levere fiber, som understøtter en sund fordøjelse og menigheder fra visse sundhedsmæssige problemer. De er normalt lavere i sukker end raffineret korn så godt.

Børn

Småbørn har brug for 3 ounce af korn hver dag som en del af en sund kost. Mindst 1 1/2 ounce af disse bør være fuldkorn. Piger i alderen 4 og 8 brug 5 ounces korn om dagen, med mindst 2 1/2 af dem er hele korn. Drenge i alderen 4 og 8 har brug for 6 ounce af korn om dagen, og mindst 3 ounce af dem bør være i form af hele korn.

Teens

Fordi teenagere gennemgå en hurtig vækst forandringer, de kræver en større portioner af korn, end de gjorde, da de var yngre. Teenager piger bør sigte mod at spise 6 ounce af korn hver dag, hvoraf 3 ounces bør være fuldkorn. Teen drenge har brug for at spise 8 ounces korn på en daglig basis, og mindst 4 ounces bør være fuldkorn.

Voksne

Kvinder under 50 år 6 ounce af korn hver dag, og mindst 3 af dem skal være hele. Efter 50 år, kvinder bør spise 5 ounces korn en dag, og 2 1/2 ounce bør være fuldkorn. Mænd under 30 år, har brug for 8 ounces en dag, mindst 4 ounces at blive hele. De er mellem 31 og 50, mænd har brug for 7 pund korn fødevarer hver dag, med mindst 3 1/2 ounce at blive hele. Efter 50 år, mænd kun har brug for 6 ounce af korn hver dag, med mindst 3 ounces at være fuldkorn.

Hvad Tæller som en Ounce

En skive brød, en halv bagel eller engelsk muffin og en lille muffin hver tæller som 1 ounce af korn. En 1/2 kop kogte ris, pasta, varm korn, havregryn eller bulgur er hver svarende til 1 ounce så godt. En kop er klar til at spise morgenmadsprodukter, en 4-tommer pandekage eller en lille mel tortilla er hver svarende til 1 ounce så godt.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære