Sund Kost >> Sunde Måltider

Selen I Hvidløg

Din krop har ikke brug for en masse af selen-kun 55 mikrogram hver dag for voksne mænd og kvinder over 19 år gammel, anbefaler Food and Nutrition Board. Men uden en tilstrækkelig indtagelse af mineraler, at du kan være mere tilbøjelige til at udvikle en række alvorlige medicinske problemer. Ifølge Kontoret for Kosttilskud, de fleste Amerikanere ikke har en hård tid at opfylde deres selen krav. Kød, fisk og fuldkorn er god selen kilder, og mange typer af produkter, herunder hvidløg, kan bidrage spormængder til en varieret kost.

Selen Indhold

En enkelt fed hvidløg, hvilket stort set svarer til 1 teskefuld servering af hakkede hvidløg, indeholder på 0,4 mikrogram selen. Dette beløb leverancer mindre end 1 procent af den anbefalede daglige tilførsel af selen for raske, voksne efter en 2,000 kalorie diæt. Hvidløg kan ikke betragtes som en god kilde til selen, fordi det ikke lever op til den AMERIKANSKE Food and Drug Administration krav angiver, at en fødevare kan kun blive mærket, en god kilde af et næringsstof, hvis det giver mindst 10 procent af næringsstoffer er ADT i hver portion.

Sammenligning med Andre Fødevarer

Rå hvidløg indeholder ca så meget selen i hver 1-tsk, der tjener som en øre af majs, 1 kop rå kål, en mandarin orange, 1 kop kogt peberfrugt, en bagt kartoffel eller 1 kop kogte sommer squash eller roer. Hvidløg har et højere indhold af selen per portion i forhold til fødevarer som gulerødder, vindruer, rosiner, ferskner, avocado, agurker og grapefrugt. Gode kilder til selen -- fødevarer, der giver 20 procent eller mere af det anbefalede daglige indtag af mineraler i hver servering -- omfatter oksekød, æg, fjerkræ, solsikke frø, pasta, nødder, såsom Brasilien nødder og fisk som torsk, laks eller hellefisk.

Betydningen af Selen

Din krop bruger selen, som du får fra fødevarer som hvidløg til at syntetisere proteiner, der er kendt som selenoproteins. Selenoproteins er enzymer, der støtte skjoldbruskkirtlen, støtte sundheden for immunforsvaret og hjælpe med at forhindre DNA-skader ved at hæmme aktiviteten af frie radikaler-forbindelser. En kost, der indeholder et højt indtag af selen kan nedsætte din risiko for infektioner, hjerte-karsygdomme, kræft og leddegigt. Mænd, der mangler tilstrækkelig selen kan være mere tilbøjelige til at lider under barnløshed. Ryger, at bruge p-piller, alkohol og fordøjelsessystemet lidelser såsom Crohns sygdom, der kan øge sandsynligheden for at lave selen niveauer.

Overvejelser

Mens hvidløg indeholder kun en spore mængden af selen, det er en rig kilde af andre næringsstoffer, der er gavnligt for dig at omfatte regelmæssigt i din kost. Hvidløg er høj i mangan, vitamin C og vitamin B-6. Hertil kommer, at en undersøgelse fra 2007, der er offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift "Proceedings of the National Academy of Sciences", rapporterede, at indtagelse af hvidløg øger kroppens niveau af det sammensatte hydrogensulfid. Hydrogensulfid er både en antioxidant og et blodkar afslappende, der kan bidrage til at sænke din risiko for kræft og hjerte-karsygdomme.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære