Sund Kost >> Kost

Hvordan til Sæson Blomkål på Paleo Kost

Lav i kalorier og fuld af næringsstoffer som vitaminer C og K, blomkål er en alsidig grøntsag, hvis tekstur og smag profil gør det til et ideelt korn udskiftning i mange retter. Paleo kost er lav i kulhydrater og opfordrer til at spise uforarbejdede fødevarer, som dem Stenalder folk ville have valgt. De anbefaler en balance af kød, fjerkræ, fisk, grøntsager, nødder, sunde olier og nogle frugter. Kosten anbefaler også, at man undgår fødevarer såsom mejeriprodukter, bælgfrugter og korn. Mens Paleo-inspireret opskrifter undg salt og raffineret sukker, som de ofte har sunde olier, urter og krydderier, som alle tilføje smag til retter.

1

Kvart blomkål, så skær stilken fra hver sektion. Blomkål bør naturligvis smuldre i buketter, som er lettere at foretage en grundig vask end hovedet i sin helhed.

2

Vask blomkål buketter ved hjælp af et dørslag og lad dem løbe tør. Hvis skålen kræver mindre stykker blomkål, fortsætte med at hakke de buketter, indtil de er den rigtige størrelse.

3

Dip blomkål buketter i Paleo-venlige forbindinger, såsom mosede avocado med citronsaft, dijonsennep og friske krydderurter, eller en roer, hummus af purerede ristede rødbeder og hvidløg, lidt olivenolie, friske urter og sort peber, hvis du planlægger at spise dem rå.

4

Overveje at smide rå buketter i en lille mængde af olivenolie, frisk hakket urter og stødt spidskommen, hvis du er ristning eller sautéing blomkål.

5

Kast blomkål med en blanding af frisk citronsaft, peber og hakket persille hvis du er dampende det. Alternativt, mash frisk dampet blomkål med lidt olivenolie, hvidløg og sort peber til at nyde i stedet for traditionelle kartoffelmos, som ikke er en del af Paleo kost.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Blomkål
  • Salatslynge
  • Dressinger
  • Olivenolie
  • Urter
  • Krydderier
  • Citronsaft

Om Forfatteren

Alberto J. Medina er en lille virksomhed ejer, personlig træner og professionel forfatter. Han har en bachelorgrad i motion og sundhedsfremme fra Virginia Tech, og er en ACE-certificeret avanceret sundhed og fitness specialist samt en sundheds-coach og group fitness instruktør.

Foto Credits

  • Martin Poole/Digital Vision/Getty Images
ADVERT

Mest populære