Sund Kost >> Ernæring

Er havsalt Lavt Natrium?

Havsalt er en grundpille i helsekost-butikker, men det er næppe lavt natrium. Som tabel salt, havsalt indeholder cirka en højde af 2.300 mg natrium per teske og er 40 procent natrium efter vægt. Hvis du ser dine natrium indtag, er din bedste chance er at undgå aroma mad med nogen type af natrium -, der indeholder krydderier. Brug i stedet friske krydderurter, karry, sort og rød peber og natrium-fri krydderi blandinger.

Om Havsalt

Havsalt er afledt fra havet, eller lejlighedsvis saltvand søer, gennem fordampning. I modsætning til tabel salt udvindes fra underjordiske kilder. Havsalt er typisk mindre forarbejdede end bordsalt, bevare spor af forskellige mineraler, der tilsættes farve og smag. Det er heller ikke normalt, som er beriget med jod som bordsalt. Sea salt korn tendens til at være større og grovere end bordsalt korn. På trods af lignende natrium indhold, American Association of Pensioneret Personer, eller AARP, anbefaler vælge sea salt over bord salt, fordi folk har en tendens til at bruge mindre af det-jumbo-krystaller har en tendens til at pakke en mere salt og punch.

Om Natrium

Natrium er et naturligt mineral, at du skal spise hver dag for væske balance, korrekt mængde blod og nerve funktion. De fleste fødevarer, der indeholder mindst spormængder af natrium, men behandlet og restaurant-tilberedte fødevarer, der indeholder mest. Overskydende natrium i kroppen fører til væskeophobning, og nogle folk til at udvikle højt blodtryk eller hypertension, med høj natrium indtag. Forhøjet blodtryk kan føre til hjerteanfald og slagtilfælde, som er den mest almindelige dødsårsag i Usa for både mænd og kvinder.

Natrium Anbefalinger

Raske voksne i alderen 50 år og yngre, bør forbruge et maksimum på 2.300 mg natrium om dagen, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Men, CDC bemærker, at omkring halvdelen af befolkningen indtager mindre end 1.500 mg natrium per dag. Dette omfatter alle, der er ældre end 51 samt Afrikanske Amerikanere og folk med højt blodtryk, diabetes eller nyreproblemer. Den organisation, der også anbefaler opholder sig fysisk aktiv, begrænse forbruget af alkohol og få 4,700 milligram af kalium per dag fra fødevarer til at forebygge hjertesygdomme.

Reducere Natrium

Den mest effektive måde at reducere natrium indtag, der er til at lave mad hjemme med lidt eller ingen salt. De fleste frugter har næsten nul natrium-det samme gælder for usaltet pasta, bønner og ris. Kogt broccoli har bare 20 mg natrium per kop, en 3-ounce servering af laks er på 55 mg, og hele æg har 60 mg natrium. Blandt de højest natrium fødevarer er koldt-cut subs på 1,651 milligram per 6-tommer sandwich, fastfood hamburger med ost på 1,108 per burger og kartofler gratineret med 1,061 gram natrium per kop.

Om Forfatteren

Nina K. er en Los Angeles-baserede journalist, som er blevet offentliggjort af USAToday.com, Fitday.com Sund levevis Magasin, Økologisk Myndighed og mange andre print og web-publikationer. Hun har en filosofi-grad fra University of Colorado og en journalistik certifikat fra UCLA.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære