Sund Kost >> Andre

Er Havsalt Bedre?

Oversigt

Ikke alle salte er skabt lige. Havsalt er et groft salt udviklet fra havvand. Tabel salt udvindes under jorden. Fordi det er meget forarbejdet, det har en finere struktur og indeholder ofte et tilsætningsstof til at forhindre sammenklumpning. Tabel salt har også jod -- et vigtigt næringsstof, der havsalt ikke indeholder. Uanset hvilken type salt du indtager, så brug en lille mængde til at forhindre overdreven natrium indtag, og dermed forbundne risici.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Du Kan Drikke Havsalt Vand Hver Dag?

Talrige kost rettet mod udrensning eller afgiftning anbefale at drikke havet saltvand dagligt, som også kaldes en saltvands-lavement. Tvinger afføring på denne måde er ikke kendt for at reducere kroppens toksiner eller forbedre wellness. Tværtimod, disse metoder er forbundet med bivirkninger, herunder mavekramper, oppustethed, træthed, diarré og mangler på næringsstoffer, ifølge Lona Sandon, en registreret diætist og talsmand for Academy of Nutrition and Dietetics. At drikke saltvand dagligt øger disse risici.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Kan Du Bruge havsalt i Chokolade Brownies?

Salt fremhæver smagen af bagværk, og du kan bruge havsalt, som du ville med enhver anden række i brownies og andre bagte godter. Fordi groft salt må ikke distribuere aften i din dej, Glæde Wilson, en professionel bager og forfatter af "Joy the Baker: 100 Enkle og Trøstende Opskrifter," anbefaler en fin korn havsalt.

Comstock/Comstock/Getty Images

Hvor Meget havsalt, Bør Du Sætte i Vand til at Drikke for Kroppen Udrensning?

For at gøre saltvand til brug i en udrensning kost, Tom Woloshyn, forfatter af "The Complete Master Cleanse: A Step-by-Step Guide at Maksimere Fordelene af Lemonade Kost," anbefaler at blande 2 teskefulde af fn-iodized salt, såsom havsalt, med 2 potter vand. Woloshyn studerede under Stanley Burroughs -- den alternative sundhed advokat, der er skabt af Master Rense kost i 1940'erne. De sundhedsanprisninger af udrensning, eller "detox," kost ikke er stadfæstet af videnskab, ifølge Katherine Zeratsky, en registreret diætist med Mayo Clinic, og kan forårsage bivirkninger, herunder træthed, diarré og næringsstoffer. Fordi kost og drikke saltvand, kan være skadelig, søge vejledning hos din læge eller diætist på forhånd.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Hvad Er at Lade havvandet Fordampe for at Fjerne Salt Kaldet?

Den metode, som vandet er fordampet at producere havsalt er simpelthen kaldes fordampning. Fordampningen finder sted i store damme kaldet kondensatorer, i henhold til Salt Institute og klima spiller en vigtig rolle. Der skal være nok sol og vind energi, der øger salt koncentrationen, indtil det krystalliserer. Når krystallerne er fuldt dannet, damme er drænet og salt-granulat er fjernet.

DET Lager/Polka Dot/Getty Images

Ikke Groft havsalt Smelter i Kogende Vand?

Groft havsalt ikke opløses i kogende vand. Det er også opløses i varmt vand. Virksomheder såsom San Francisco Bath Salt Selskab anbefaler at opløse groft havsalt i varmt bad vand til forbedret hud. Atleter også bruge sea salt opløst i varmt vand for reduceret muskel smerter og træthed. Mens madlavning, kan du erstatte havsalt til bordsalt i opskrifter, der tyder på, at opløse salt i kogende vand.

John Foxx/Stockbyte/Getty Images

Er havsalt Bedre for Dig?

Selv om sea salt er ofte udråbt som et sundt alternativ til bordsalt, der både er ernæringsmæssigt lige, siger Zeratsky, Mayo Clinic diætist. De forskelle, der ligger i deres tekstur, smag og behandling, ikke er deres ernæringsmæssige sammensætning. Uanset om du bruger havsalt eller bordsalt, Zeratsky anbefaler forbruger ikke mere end 1.500 til 2.300 mg per dag for den generelle sundhed. Indtagelse af for meget salt af enhver art øger din risiko for højt blodtryk og hjertesygdomme.

Er Havsalt Har Flere Mineraler?

Den proces, der anvendes til at skabe havsalt bidrager spormængder af mineraler og elementer, afhængigt af det vand, det stammer fra, siger Zeratsky. Disse mineraler kan ændre farven og smagen af salt, men de kan ikke ændre sin ernæringsmæssige værdi. Mineralet magnesium, der sker med havsalt ved produktion, men er adskilt fra granulat efter krystallisation.

Om Forfatteren

August McLaughlin er en sundhed og seksualitet forfatter, podcast-vært og forfatter af "Pige Boner: Den Gode Pige 's Guide til Seksuel Empowerment" (Hestemakreller Udgivelse, 2018). Hendes artikler vises i DAME Blad, Cosmopolitan.com the Huffington Post og mere, og hun elsker at forbinde med læserne via hendes blog og sociale medier. augustmclaughlin.com

ADVERT

Mest populære