Sund Kost >> Sunde Måltider

Skolens Cafeteria Fødevarer for at Undgå

Skrevet af Natalie Stein; Opdateret December 27, 2018

Maden i cafeteriet er praktisk, fordi dine børn ikke behøver at bekymre dig om at glemme at bringe deres mad til skolen. At spise i cafeteriet kan også være cost-effektiv, hvis dine børn kvalificere dig til gratis eller reduceret morgenmad eller frokost fra USDA National School Lunch Program eller Skole, Morgenmad Program. Nærende måltider hjælpe dit barn til at fokusere og fastholde en sund vægt, men dit barn skal undgå nogle cafeteria fødevarer.

Stegte og Fede Fødevarer

Stegte fødevarer er normalt høj i kalorier og lav i næringsstoffer. Fælles stegt mad i skolekantiner omfatter stegte kartofler som pommes frites, hash browns og tater tots, kylling nuggets og fiskepinde. Stegte fødevarer, der er højt indhold af fedt, og de kan indeholde transfedtsyrer, som hæver din dårlige kolesteroltal og lavere niveauer af det gode kolesterol i dit blod. Pizza, hamburgere og oksekød burritos er højt indhold af fedt og kalorier. Grillet kylling, bønner burritos og veggie burgere er sundere valg.

Slik

Børn bør undgå sukkerholdige bagværk fra skolens cafeterier. Morgenmad, kager, såsom donuts, danishes og kaffe, kager, er høj i kalorier, fedt og sukker. Cookies, kager og tærter til dessert til frokost er også usundt. KidsHealth foreslår valg af frisk frugt eller frugt på dåse i egen saft i stedet for frugt på dåse i sød sirup. Fedtfri mælk og vand er bedre valg end sukker-sødet frugt, sodavand og sportsdrik.

Usunde Tilføjelser

Almindelig salat dressinger og dip, såsom ranch, der er højt indhold af fedt og kalorier. Fedtfrie dressinger er en lav-kalorie retter. Sennep er et fedt alternativ til mayonnaise, der er højt indhold af fedt og kalorier, for at sprede på sandwiches. Tilføjelser såsom fuldfed ost i skiver på smørrebrød, fløde, ost på bagels og bacon eller pølse på morgenmad sandwich er med højt indhold af mættet fedt og kolesterol. Marinara sauce er lavere i fedt og kalorier, end Alfredo sauce til pasta.

Overvejelser

Som lejlighedsvis godbidder, de fleste fødevarer, der kan passe ind i en afbalanceret kost. Når dine børn kommer til at vælge en begrænset mængde af cafeteria junk food, såsom en usund forret og en sukkerholdige dessert per uge, kan de føle en følelse af kontrol over deres egen spise. Dette system hjælper dem med at udvikle evnerne til at træffe sunde valg i fremtiden. KidsHealth tyder på udkig i cafeteriet, hvor menuen hver dag eller uge, og beslutter sammen, hvad dine børn vil vælge til frokost.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

ADVERT

Mest populære