Sund Kost >> Sunde Måltider

Sauterede Røde Kartofler Med Løg Ernæringsmæssige Oplysninger

Røde kartofler har en tynd, glat hud og blødt kød, der bliver lidt klæbrig, når kogt. Når sauteret, kødet ikke smuldre så let som starchier hvide kartofler. Tilføjelse af løg til sauterede røde kartofler øger deres naturlige smag, og tilføjer kontrast i tekstur, at skabe en velsmagende morgenmad eller en side parabol.

Ingredienser

Sauterede røde kartofler og løg omfatter enkle krydderier og en dråbe olie til crispiness. Efterlader huden på kartofler -- peeling dem fjerner næringsstoffer. Opt for raps olie for at undgå mættet fedt og reducere mængden af kalorier. Tilsæt ikke salt, som kun 1/4 teskefuld indeholder mere end 500 mg natrium. Uden at tilføje salt, hver servering er kun 35 mg natrium. Ved hjælp af forskellige ingredienser i din opskrift, der direkte påvirker de ernæringsmæssige værdi af hver portion. Til at beregne, tilføje næringsstoffer for hver indført ingrediens, og dividere resultatet med antallet af portioner. En opskrift på sauterede røde kartofler og løg er tilbøjelige til at gøre mellem fire til seks portioner. I gennemsnit, en enkelt servering er omkring 1 kop.

Kalorier og Kulhydrater

En sund voksen skal spise omkring 2.000 kalorier dagligt. Hver servering af sauterede røde kartofler og løg indeholder 145 kalorier, eller lidt over 7 procent af en 2,000 kalorie indtag. Der gør en let morgenmad eller skyld-fri side parabol nogen, der kan passe ind i hans daglige mål. Du kan også spise 27 gram kulhydrater med en hjælpende sauterede røde kartofler -- der er 12 procent af en 225-gram indtag. Mens nogle lav-carb diæter begrænse forbruget til 20 gram kulhydrater er nødvendige for at opretholde energi og blod-sukker niveauer.

Protein og Fedt

Protein er et nødvendigt næringsstof for at genopbygge muskelvæv. Hver servering af sauterede røde kartofler med løg indeholder omkring 3 gram protein, eller 6 procent af et typisk 50-gram indtag. Protein er helt fra den røde kartofler. Du kan også forbruge omkring 4 gram fedt og intet indhold af mættet fedt med hver portion. En sund daglig grænse for fedt er omkring 44 gram. Fedt er næsten helt fra rapsolie. Hjælp smør ville næsten det dobbelte af indholdet af fedt og indføre omkring 1 gram mættet fedt per portion.

Vitaminer og Mineraler

Vitaminer og mineraler i en servering af sauterede røde kartofler med løg indeholde 18 mg calcium, 39 milligram fosfor, 774 milligram af kalium, 31 mg folat og 13 internationale enheder af vitamin A. derudover, du indtager små mængder af jern, zink, C-vitamin, thiamin, riboflavin, niacin, vitamin B-6 vitamin K med hver portion.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære