Sund Kost >> Kost

Hvordan at Tilfredsstille Din Appetit Med Færre Kalorier

En kost, der efterlader din appetit evigt utilfreds er svært at holde med. Men tallene på vægten kan stige, hvis du opgiver slankekure og spise, indtil du er mæt. Til at styre tabe, skal du ikke spiser flere kalorier, end du forbrænder hver dag. Vælg dine fødevarer klogt at tilfredsstille din appetit med færre kalorier og styre din vægt.

Spis Lav-Energi-Tæthed Mad

Du kan fortsætte med at spise lige så meget, som du gør nu med færre kalorier, hvis du vælger fødevarer med lav energitæthed. Energitæthed refererer til mængden af kalorier i forhold til vægten af mad. For eksempel, 3,5 ounce af romaine salat, der er mindre end 20 kalorier, men 3,5 ounce af tunge piske fløde har næsten 350 kalorier. Fødevarer med højt indhold af vand har en lav energitæthed. Ikke-stivelsesholdige grøntsager og frugter er nogle af de laveste energitæthed fødevarer. Korn, kulhydrater, magert kød og fedtfattige mejeriprodukter også har en lav energitæthed. Fede og sukkerholdige fødevarer med høj energitæthed. Et eksempel lav energi tæthed måltid starter med en 1/2-cup portion brune ris og en 3-ounce servering af skinless kyllingebryst. Fyld resten af tallerken med grøntsager og frugter. Hvis du stadig er sulten, tilfredsstil din appetit med ekstra portioner af ikke-stivelsesholdige grøntsager, som artiskokker, asparges, broccoli, kål, selleri, agurk, løg og tomater.

Grænse Fede Fødevarer

Mens sunde fedtstoffer er nødvendige for, at vitamin absorption, fedt har 9 kalorier per gram. Vælge fødevarer med lavt fedtindhold, -- at få 20% af dine daglige kalorier fra fedt er en sund grænse. De fleste af de fedtstoffer, der bør være hjerte-sunde enkeltumættede og flerumættede. Fjerne transfedtsyrer fra din kost og begrænse mættet fedt på mere end 10 procent af dit daglige kalorier -- disse fedtstoffer er usundt og øger din risiko for hjertesygdomme. Fødevarer, der indeholder sunde fedtstoffer omfatter fisk, oliven, avocado og nødder. Små justeringer gøre store forskelle. Prøv at bytte smør for lavt fedtindhold, plain yoghurt på en bagt kartoffel og bagning fødevarer, du ville typisk yngel. Også, magert protein kilder, de har et lavere fedtindhold, herunder tofu, grøntsager, æg, tun, fedtfattige mejeriprodukter, fisk, skaldyr og fjerkræ uden skind. Når du vælger rødt kød, kigge efter nedskæringer med runde, chuck eller lænd i deres navn, som normalt er de magreste.

Spise Høj-Fiber Fødevarer

Kostfibre opstår i plante-baserede fødevarer. Kostfibre er ufordøjelige, og forbliver i maven i timevis, mens du bryde ned på andre fødevarer, forlænge fornemmelse af mæthed. Kostfibre, som også tilføjer bulk til afføringen, og som hjælper til at forebygge forstoppelse. Fødevarer med højt indhold af kostfibre omfatter bælgfrugter, grøntsager, nødder, fuldkorn og visse frugter som hindbær, pærer, jordbær og æbler. Tilføjelse høj-fiber fødevarer til hvert måltid, holder du tilfreds for timer, der strækker tid mellem måltiderne for færre kalorier forbruges hver dag. MayoClinic.com anbefaler 22 til 28 gram fibre hver dag for kvinder og 28 til 34 gram for mænd.

Drikke Mere Vand

Vand er en kalorie-gratis måde at fylde din mave og bekæmpe din appetit. Drik et glas vand før hvert måltid og en sip mellem hver bid. Også erstatte sodavand, alkoholiske drikkevarer og andre sødede drikkevarer med vand for at fjerne hundredvis af kalorier per dag.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære