Sund Kost >> Ernæring

Hvordan Er Salt Dårligt for Dit Hjerte?

Salt er en vigtig del af menneskets kost. Det fordeles i hele kroppen i blod og andre væsker. Mens kun en lille mængde er nødvendig for at opretholde normale kropsfunktioner, de fleste Amerikanere indtager to gange den anbefalede maksimale indtag af salt hver dag. En stor mængde af salt i kosten kan føre til hjerteanfald og slagtilfælde, på grund af dets virkning på blodtrykket. Mere end 150.000 dødsfald i USA, er henført til høj-salt kost.

Salt Indtag

I gennemsnit Amerikanerne tager på omkring 4.000 mg natrium hver dag, som ligger langt over den anbefalede grænse på 2.400 mg, eller det beløb, 1 tsk salt. Nogle sundhedsorganisationer anbefaler at sænke grænsen til 1.500 mg. Personer med forhøjet blodtryk -- højt blodtryk -- eller pre-hypertension eller med en familie historie af forhøjet blodtryk, bør forbruge mindre end 1.500 mg dagligt.

Hjerte Virkning

Afgørende beviser på, at overdreven kosten natrium bidrager til højt blodtryk. Forhøjet blodtryk er en vigtig årsag til hjertesygdomme, hvilket øger risikoen for slagtilfælde, hjerteanfald og hjertesvigt. I henhold til World Health Organisation, at 62 procent af alle slagtilfælde og 49 procent af iskæmisk hjertesygdom tilfælde kan henføres til det høje blodtryk.

Hvor Salt Er Fundet

De fleste Amerikanere ikke overskrider det anbefalede indtag af natrium ved at tilføje tabel salt til fødevarer. Omkring 75 procent af Amerikanerne, " natrium indtag kommer fra forarbejdede og restaurant mad. Mange dåse og frosne færdigretter kan indeholde 1.000 mg natrium eller mere, og restaurant måltider kan overstige 3.000 mg.

Hvordan til at Reducere Salt

Man kan tilberede måltider og snacks i hjemmet giver dig mulighed for at styre, hvor meget salt der er i din mad og undgå skjulte natrium i færdigretter. Tilføje smag til retter ved bruge krydderier i stedet for salt. Check etiketter, når de køber emballerede fødevarer og vælge dem, der er lavt natrium, helst mindre end 100 milligram per portion. Vælge friske, hele fødevarer som frugt og grøntsager som snacks snarere end pakket snack fødevarer som chips og kiks. Og når du spiser ude, så spørg restaurant for at begrænse salt i dit måltid, eller til at foreslå den skål, der ville være laveste i natrium.

Om Forfatteren

Som en forfatter, Christina Nagle har specialiseret sig i ernæring og fitness, og bidrager til, at flere online-publikationer. Hun er en wellness-certificeret coach og har en master of science grad i sundhedsfremme management fra American University samt en kandidatgrad i sundhedsvidenskab fra University of South Florida.

Foto Credits

  • Salt Shaker på Bordet - Portræt billede af kellykramer fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære