Sund Kost >> Kost

Sådan Salt Mandler

Skrevet af Krista Sheehan ; Opdateret November 21, 2018

Pakket med protein, E-vitamin og sunde fedtstoffer, mandler er den perfekte pick-me-up snack til morgen, middag eller aften. Kun 1 ounce af nødder packs 6 gram protein 3.5 gram fiber, 75 mg calcium og 200 milligram af kalium. De giver også mere end 30 procent af dit anbefalede daglige E-vitamin indtag på mere end 12 gram af umættede fedtsyrer, som hjælper med at sænke kolesterol og forbedre hjerte-kar-sundhed. Selvfølgelig, tilføjer salt og olivenolie til dine mandler tilføjer ekstra kalorier og natrium-men det giver også en ny smag og konsistens til at forhindre, at sunde snack kedsomhed. Snarere end at købe dem pre-saltet, saltning og stegning mandler hjemme giver dig mere kontrol over kvaliteten og mængden af ingredienser, som du bruger.

Forvarm din ovn til 350 grader Fahrenheit.

Blancher mandler, hvis du ikke køber dem, der allerede er blancheret. Efter at bringe en gryde med vand i kog over høj varme, dump rå mandler i gryden og lad det koge i 30 sekunder. Dræn mandlerne i et dørslag og derefter straks pak dem i et rent håndklæde, gnide mandler forsigtigt at løsne skindet. Klem den mandel skind forsigtigt mellem fingrene, når de er cool nok. Skind bør nemt at glide.

Hæld de smuttede mandler i en dyb skål.

Dryp olivenolie over toppen af mandler. Bruge omkring 1 spiseskefuld af olivenolie for hver 2 kopper af mandler. Kast mandler-brug enten hænderne eller en blød spatel -- for at sikre, at nødder er grundigt belagt med olie. Olivenolie hjælper med salt klæbe fast til overfladen.

Arrangere mandler i et enkelt lag på en folie-foret bageplade. Selvom du ikke behøver at bruge aluminium folie, det hjælper mandler opnå en crispier tekstur og giver også mulighed for lettere clean-up, når du er færdig.

Drys salt over toppen af mandler. Lad din smag præferencer guide den mængde salt, du bruger. Hvis du kan lide din mandler kun let saltet, så prøv bare 1 teskefuld salt for hver 2 kopper af mandler. Hvis du foretrækker en langt mere salt smag, øge den mængde salt til 1 spiseskefuld pr 2 kopper af mandler. Eksperimentere med forskellige former for salt til at finde det du nyde bedst-nogle vil måske foretrække større bidder af havsalt, mens andre foretrækker den lille granulat af popcorn, salt.

Bag i 15 til 20 minutter, omrøring hver 5 minutter til at sikre en jævn ristning. Hold øje med mandler -- nogle ovne lave mad hurtigere end andre ovne, så er du virkelig nødt til at dømme madlavning tid ved dine øjne og næse. Mandler er gjort, når de får en gylden brun farve, og du kan lugte deres nøddeagtig duft.

Overførsel mandler på et fad, foret med papir. Lad dem køle af i 1 time, før du spiser.

Ting, Du Bliver Nødt

 • Gryde

 • Vand

 • Salatslynge

 • Køkken håndklæde

 • Dyb skål

 • Måle skeer

 • Olivenolie

 • Spatel

 • Aluminium folie

 • Bageplade

 • Salt

 • Fad

 • Papir håndklæder

Advarsel

Ikke overdrive salt. Mange mennesker allerede overskrider den maksimalt anbefalede grænse på 3.500 mg i døgnet.

Om Forfatteren

Krista Sheehan er et registreret sygeplejerske og professionel forfatter. Hun arbejder i en neonatal intensive care unit (NICU) og hendes tidligere sygepleje erfaring omfatter geriatri, pulmonale lidelser og hjemmesygepleje. Hendes faglige skrivning arbejder primært fokusere på de emner, der af fysiske sundhed, fitness, ernæring og positive ændringer i livsstil.

ADVERT

Mest populære