Sund Kost >> Sunde Måltider

Er Det Sikkert at Blande Protein Pulver?

Skrevet af Alandra Greenlee; Opdateret 14 December 2018

Valle, ged, kasein og hamp er alle kilder til protein i protein pulver, som gør det til en udfordring at afgøre, hvilken er den bedste proteinkilde til dine behov. I stedet for at vælge bare én, udvide dit valg. Ved at blande proteiner fra forskellige kilder, kan du sikkert udnytte fordelene fra hver enkelt protein kilde, træningsfysiolog Jim Stoppani siger i "Blot Destrueres."

Vælg Din Protein

De fire mest almindelige typer af protein valle, kasein, soja og ris. Hver type har sine fordele og ulemper. For eksempel, valle og kasein kommer fra mælk kilder, mens soja og ris proteiner betragtes som vegetar. Mange sorter også arbejde i veganske kost. Når man ser for et protein, der supplerer din kost plan, konsultere en diætist eller ernæringsekspert for at få vejledning. En professionel kan gøre forslag, der er baseret på din kost mål, under hensyntagen til fedt og sukker indhold, er kilde til protein, fordøjelighed og smag.

Sikker Blanding

Når man blander protein pulvere, har til formål at opnå fordelene ved begge proteiner, snarere end at fokusere på at fordoble dit protein indtag. Stræber efter en total protein indtag -- fra pulvere, fødevarer og kosttilskud, -- 46 gram dagligt for kvinder og 56 gram for mænd, anbefaler USDA. Start med forsigtigt at læse ernæring etiketter af hvert protein til at bestemme, portionsstørrelse og protein indhold i hver pulver. Når blanding, mål for en blanding, der indeholder den samme mængde protein i et enkelt servering af en af de proteiner.

Blanding til Din Fordel

At blande forskellige typer af proteiner kan være et værdifuldt værktøj til at nå dine kost-og træningsmål. For eksempel, Stoppani anbefaler en blanding af hamp og kasein protein, før du går i seng for at forhindre muskelnedbrydning under søvn. Hvis du arbejder ud på natten, før de går i seng, en kombination af valle og kasein protein efter træningen vil give øjeblikkelig protein for hurtig bedring fra vallen, samt en langsom levering til muscle tissue regeneration fra kasein. For personer, der er laktose intolerante, en kombination af ris og soja protein vil give et ekstra løft af protein.

Indtag Af Protein Anbefalinger

Mens det er altid en god idé at få protein og andre næringsstoffer fra hele fødevarer kilder som en del af en afbalanceret kost, det er ikke altid muligt for folk med en travl livsstil. CDC anbefaler, at 10% til 35% af dine daglige kalorier kommer fra protein. Dette virker til omkring 46 til 56 gram protein for den gennemsnitlige voksne. Hvis du er en aktiv voksen eller har nogen sundhedsmæssige tilstande, konsultere din læge for protein indtag anbefalinger.

Om Forfatteren

Baseret i Pittsburgh Penn., Alandra Greenlee er medstifter af to nystartede. Ved hjælp af sin medicinske grad, hun er dedikeret til spredning af sundhed og viden gennem digital sundhed. Greenlee har specialiseret sig i fitness, ernæring og grundlæggende sundheds-skrivning. Hun har også en Bachelor of Science i mikrobiologi fra Michigan State University.

ADVERT

Mest populære