Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvor Sikker Er Fiskeolie?

At spise fisk, olie på daglig basis, har nogle fordele, men kan også udgøre nogle sundhedsmæssige risici. Derfor, spørg altid din læge før du tager nogen form af kosttilskud herunder fiskeolie. Docosahexaensyre, eller DHA og eicosapentaensyre, eller EPA, som er både rig på fiskeolie, er omega-3 fedtsyrer, som din krop kræver, på daglig basis, til at fungere ordentligt. Men fordi mange fisk lever i forurenet vand, forurening er et problem, når det kommer til at spise fisk eller fisk olie kosttilskud.

Fordele

På grund af sin rige omega-3 indholdet, fiskeolie, der foreslås til fordel for mange forskellige sygdomme, i både voksne og børn. Omega-3 fedtsyrerne spiller en afgørende rolle i fosterets og barndom hjernens udvikling. MedlinePlus rapporter om, at tage fiskeolie kosttilskud kan hjælpe med at sænke et forhøjet triglycerid-niveauer og reducere din risiko for hjertesygdomme og det er sandsynligt, sikkert for de fleste mennesker, når det tages i anbefalede mængder. En undersøgelse offentliggjort i 2011 udgaven af tidsskriftet "Kræft" rapporter om, at tage fiskeolie kan hjælpe kræftpatienter med at opretholde deres vægt og muskelmasse under kemoterapi.

Dosering

Ifølge MedlinePlus, fisk olie er sandsynligt, sikkert for voksne – herunder gravide og ammende kvinder – når de indtages i doser på 3 gram eller mindre om dagen. Daglige doser på 2,2 gram fiskeolie kan hjælpe med muskel-og vægt vedligeholdelse under kemoterapi, ifølge undersøgelsen i "Kræft". Institute of Medicine anbefaler, at kvinder indtager mindst 1,100 mg, gravide kvinder kommer til 1,4 mg, ammende kvinder forbruger til 1.300 mg og mænd får mindst på 1.600 mg omega-3 dagligt.

Bekymringer

Mere er ikke altid bedre, når det kommer til at tage fisk olie kosttilskud. Selv om de fleste fisk olie kosttilskud gå igennem en renselsesproces for at fjerne skadelige niveauer af forurenende stoffer, såsom kviksølv og polychlorerede bifenyler eller Pcb ' er, små mængder af disse toksiner kan forblive i fiskeolie. Høje doser af fiskeolie kan også øge din risiko for blødning, skal blodsukker mere vanskeligt, øge depressive tanker, der svækker kroppens immunforsvar, være farlige for personer med indopereret defibrillatorer og interagere med visse lægemidler, ifølge MedlinePlus. Derfor, hvis du tænker på at tage fiskeolie, så spørg din læge om velrenommerede mærker og specifikke dosering anbefalinger baseret på dine sundhedsmæssige risici.

Hensyn til Børn

Aldrig tilbyde fiskeolie til dit barn uden først at tale med dit barn ' s børnelæge. Royal Children ' s Hospital, Melbourne rapporter om, at medmindre dit barn er overfølsom over for fiskeolie, har en blødningsforstyrrelse, eller tager visse former for medicin, fiskeolie, der er sikker og kan give nogle sundhedsmæssige fordele på områder af adfærd og læring. Men en undersøgelse offentliggjort i en 2013 udgave af "Tilsætningsstoffer og Forureninger" rapporter om, at når forskere testet 13 over-the-counter børns fisk olie kosttilskud, alle, der er indeholdt i det mindste nogle Pcb ' er, trods undergår fiskeolie oprensning metoder. Hvis din børnelæge giver dig OK at give fiskeolie til dit barn, skal du kigge efter mærker, som har været testet for forurenende stoffer ved en velrenommeret tredjepart, og må ikke overstige din læge dosering anbefalinger.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

  • Creatas Images/Creatas/Getty Images
ADVERT

Mest populære