Sund Kost >> Kost

Ristning & Spise en Sund Butternut Squash

Butternut squash smager ligner græskar med en sød, nøddeagtig smag. Den indeholder 14 procent af en gennemsnitlig daglig værdi af kostfibre per 4-ounce servering. Kostfibre forebygger forstoppelse og hjælper med at forlænge følelsen af mæthed. Butternut squash leverer også store mængder af kalium, magnesium og vitamin A, C og E. Men ofte tilberedt med kalorie-pakket smør og sukker, ristning sund butternut squash kræver få ingredienser.

Klip og Sæson

Vask butternut squash, og tørres med et rent håndklæde. Brug en skarp kniv til at skære butternut squash i halve vandret. Skær to stykker i halv lodret. Fjern og kasser frøene fra de to nederste fjerdedele af butternut squash med en ske. Pels udsat kød med et tyndt lag olivenolie, som har 40 kalorier per teske, og tilføje dine favorit krydderier. For krydret butternut squash, skal du bruge cayenne peber og chili pulver, for overbærende butternut squash, skal du bruge kanel og muskatnød.

Stege

Sted den kvarte butternut squash i en bradepande og dæk den med folie. Folien holder fugt i den, forebyggelse af butternut squash fra tørring. Stege butternut squash, indtil en kniv møder ingen modstand, når du indsætter det i den tykkeste punkt i kødet. Tillader, squash afkøle efter madlavning, så kan du nemt og bekvemt ved at trykke på dens hud.

Tjene

Vælg mellem flere, der serverer muligheder, når butternut squash har brændt. En portion er 4 ounces, som indeholder omkring 50 kalorier med oliven olie-coating. Skær squash kvartaler i at tjene størrelser og præsentere dem som de er for en rustik side. Skiftevis, scoop kogte butternut squash i formene og bages igen til dobbelt-bagt butternut squash. Mashing det fungerer også. Hvis teksturen af butternut squash ikke appellere til dig, puré det, og tilføje en smule af lav-natrium bouillon til at lave suppe.

Rester

Opbevares i køleskab eller nedfryses rest stegt butternut squash inden for to timer for at fjerne det fra varmen. Forsegle det i en lufttæt beholder for at bevare friskheden. Forbruge nedkølet butternut squash madrester inden for fire dage. Brug frosne butternut squash madrester inden for en måned til den bedste konsistens og smag. Genopvarmning kølet eller frosset butternut squash rester til en minimum temperatur på 165 grader Fahrenheit til at fjerne bakterier.

Alternative Tilberedningsmetoder

Grillet butternut squash er lig brændt, men med en røget smag. Pak hver kvartal i alufolie, og grill den fjerdedele over indirekte varme. Du kan også koge butternut squash. Fjern sin hud med en grøntsag, kartoffelskræller, og skær den i terninger. Kog, indtil du kan nemt pierce terninger med en gaffel.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære