Sund Kost >> Kost

Hvordan at Stege Rabarber

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 17 December 2018

Rabarber ligner selleri i udseende, men den har en levende, rød farve. Planten har en meget syrlig smag, så er det normalt kogt med frugt, frugt, juice eller sukker til at skrue ned for sin fed smag. Må ikke vige tilbage fra den syrlige smag, men fordi rabarber er en god kilde til essentielle næringsstoffer som kalium, fibre og vitamin C. Ristning rabarber med søde ingredienser er en enkel måde at uddybe sin smag og reducere tartness. Når ristede, rabarber kan være forbundet med en række andre ingredienser til at lave velsmagende og nærende opskrifter.

Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit.

Skyl rabarber stilke under kølige rindende vand. Dup dem tørre med køkkenrulle.

Læg rabarber vandret på et skærebræt og hak stilkene i 1/2-inch stykker.

Overførsel af den hakkede rabarber stykker til en bradepande, der allerede er blevet sprøjtet med nonstick madlavning spray.

Sprede rabarber stykker i en enkelt, ensartet lag.

Drys med rabarber 1 eller 2 spsk sukker.

Placer bradepande ind i den forvarmede ovn og stege rabarber, indtil det er blødt, hvilket tager omkring 20 til 25 minutter.

Fjern bradepande fra ovnen og lad rabarberne køle lidt før du spiser det eller tilføje det til en opskrift.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Papir håndklæder

  • Skærebrættet

  • Skarp kniv

  • Nonstick madlavning spray

  • Bradepande

  • Sukker

Tip

Tilføj frugt juice til bradepande sammen med sukker. Saften vil indgyde rabarber med ekstra smag. Appelsin, æble, drue-eller tranebær sorter får lækre muligheder. Brug 100 procent frugtsaft, fordi det ikke indeholder tilsat sukker. Stege rabarber med andre friske frugter til at forsøde smag. Prøv hindbær, blåbær, jordbær eller æbler. Kombinere de ristede rabarber med friske jordbær og bruge den kombination som en velsmagende fyld til en tærte. Tjene grillet kød, såsom bøffer eller koteletter, med ristede rabarber som topping. Tilføj uden skind udbenet kylling bryster til gryde med rabarber. Du vil sandsynligvis nødt til at stege skål tættere på 25 minutter, hvis du tilsæt kylling til at gøre sikker på, at det er kogt grundigt. Rør ristede rabarber i kogte linser eller brune ris til en smag boost.

Advarsel

Ikke kog rabarber, ellers vil det blive rørstrømsk, og miste sin smag.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære